Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 28. februar 2008, 08:25


Jeg har for nyeligt erhvervet mig et splinternyt 8800 Ultra kort,
Det har kørt perfekt i de første 2 uger og derefter begyndte det at blive meget ustabilt!

men med det samme jeg idag vil ind i f.eks. CoD4 og spille lidt, fryser den øjeblikkeligt billede, så jeg bliver nødt til at genstarte computeren.

Jeg har installeret nyeste drivere, og prøvet at geninstallere!
har formateret puteren, og lagt windows ind på ny.
har prøvet at blive klog på hvor mange watt og ampere mit grafikkort kræver!
men fatter hat af alt der står!

mit grafikkort er det her: Point of View: 8800 Ultra m. 768 mb GDDR3

min PSU er denne her.Zalman 600 HP

håber i kan hjælpe!

Intel C2D E6750 @ 3,2Ghz
MSI P35 Neo Combo
Pov GeForce 8800 Ultra G80 m. 768mb
CClock:612 Mhz; SClock:1500 Mhz; Memory Clock:2160 Mhz
2x2GB Corsair Twin XMS2 PC6400
2x500 GB WD 16mb cache SATA II
Zalman 600-HP Modul

2

torsdag, 28. februar 2008, 08:35


Lyder mærkeligt, da din PSU burde da være kraftig nok til at kunne levere strøm nok, men hvis du kender en der har en 800Watt PSU eller kraftigere kunne du låne den, og se om det virker. Ellers skulle du måske få sendt kortet til undersøgelse for fejl.

Core I5 6600K @ 4.5 Ghz - Intel HD 530 - Asus Sabertooth Z170S - 16 Gb Hyper X @ 2400 Mhz
250 Gb SSD - 500 Gb + 2 Tb HDD- 750 W Corsair Rmx - Corsair H110i GT - Define S
MacBook 5.1 - Core 2 Duo @2Ghz - Nvidia 9400M - 8 Gb Ram - OS X El Capitan
iPhone 6@128 Gb - Huawei MediaPad T1 10@8Gb + 64 Gb Micro SD

3

torsdag, 28. februar 2008, 08:44


Tjaa... ifølge alle jeg har talt med, har jeg fået garanteret at PSU'en skulle være stærk nok,
endda til at trække kortet 2 gange! men kan ikke finde en side med decideret watt forbrug!
for kan jo være jeg kun skulle prøve at skifte stikket ud til grafikkort fra PSU'en

det er jo en Modulær PSU jeg har! og derved også sagt at jeg har sat begge stik i på det samme modul! mener jeg! kunne være det var der fejlen lå?

Intel C2D E6750 @ 3,2Ghz
MSI P35 Neo Combo
Pov GeForce 8800 Ultra G80 m. 768mb
CClock:612 Mhz; SClock:1500 Mhz; Memory Clock:2160 Mhz
2x2GB Corsair Twin XMS2 PC6400
2x500 GB WD 16mb cache SATA II
Zalman 600-HP Modul

4

torsdag, 28. februar 2008, 08:48


det er vel et forsøg værd at prøve?

Core I5 6600K @ 4.5 Ghz - Intel HD 530 - Asus Sabertooth Z170S - 16 Gb Hyper X @ 2400 Mhz
250 Gb SSD - 500 Gb + 2 Tb HDD- 750 W Corsair Rmx - Corsair H110i GT - Define S
MacBook 5.1 - Core 2 Duo @2Ghz - Nvidia 9400M - 8 Gb Ram - OS X El Capitan
iPhone 6@128 Gb - Huawei MediaPad T1 10@8Gb + 64 Gb Micro SD

5

torsdag, 28. februar 2008, 08:54


sandt.. prøver sq lige! samtidig med at prøve at afinstallere driverne til grafikkortet!

Intel C2D E6750 @ 3,2Ghz
MSI P35 Neo Combo
Pov GeForce 8800 Ultra G80 m. 768mb
CClock:612 Mhz; SClock:1500 Mhz; Memory Clock:2160 Mhz
2x2GB Corsair Twin XMS2 PC6400
2x500 GB WD 16mb cache SATA II
Zalman 600-HP Modul

6

torsdag, 28. februar 2008, 10:03


Så virker det sq igen!
kører perfekt, ændrede også lidt på mine køler "indstillinger" dvs, ændrede airflow!
samtidig stripsede jeg alle ledninger sammen, så CPU og GPU begge fik rigeligt med luft!
og nu virker det!

dog har det selvfølgelig også haft en betydning at jeg satte strømmen i det rigtige stik på PSU'en :D

Intel C2D E6750 @ 3,2Ghz
MSI P35 Neo Combo
Pov GeForce 8800 Ultra G80 m. 768mb
CClock:612 Mhz; SClock:1500 Mhz; Memory Clock:2160 Mhz
2x2GB Corsair Twin XMS2 PC6400
2x500 GB WD 16mb cache SATA II
Zalman 600-HP Modul

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.