Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 24. februar 2008, 18:47


hej
jeg har et stort problem, jeg åbner min computer og den starter normal op med undtagelse af, at der hvor man plejer at logge sig ind står der:
Opdatering 3 ud af 3 - 0%
undlad atslukke computeren

og så går der 20 sek. og så lukker computeren ned !

Hvad skal jeg gøre ?

Hilsen twils

ps. jeg har vista


2

søndag, 24. februar 2008, 19:03


prøv at blive ved med at gøre vad den siger

Asus Z97-P | CM Devastator 2 | Asus GTX 780 DirectCU ll OC @ 1254mhz
Core I7 4790K @ 4.70 Ghz |
Crucial Ballistix SP 16GB 4x4GB DDR3 @ 1866CL10

Custom mod AIO Antec H620 Kuhler + Northq Siberian tiger Dual rad/pump loop
Coolermaster 600 watt | Bitfenix Nova
Samsung 951 M.2 128GB PCIE SSD | 320GB Samsung 2.5 HDD


Ældre ST9320320AS 320GB HDD'ER SØGES!!!

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Mathias" (24.02.2008, 19:04)


3

mandag, 25. februar 2008, 02:45


det lyder da som en virus, men igen, du skriver ikke noget om hvilket styresystem du benytter.

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, Sapphire R9 270X 4GB OC.

4

fredag, 29. februar 2008, 21:10


øh... han skriver at han bruger vista, hvis du kigger nederst....

Jeg bruger selv vista men har ikke været ude for noget lignende....
Hvis du evt kan komme til at starte computeren op i sidste kendte konfiguration hvor computeren virkdede.... så skal du nok prøve det.....


Mobo: Asus M3A78, AMD770, AM2+
CPU: AMD Phenom Quad 9950 2.6ghz, Black Edition
GFX: Sapphire Vapor-X HD 4890, 1GB Gddr5, 870mhz/1050mhz
Ram: 2*2 GB OCZ Platinum PC8000 5-5-5-18 @ 800mhz 4-4-4-12
HDD intern: WD Caviar 1TB, SATAII + 2x500GB SATAII
HDD extern: WD Mybook Home Edition 2TB eSATA
Windows 7 Ultimate, 64-bit
Bærbar: MM-vision NB585, Windows 7 Ultimate, 64-bit
Nettop: AsRock Ion-330, Windows 7 Home Premium, 64-bit

5

fredag, 29. februar 2008, 22:15


Jeg har også Vista og har heller aldrig prøvet noget lign. men prøv og start op i fejl sikret tilstand. derefter kan du prøve at fjerne disse opdateringer som den gerne vil installere.

:crazyeyes:


Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.