Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 20. februar 2008, 20:23


Hey guys,

Jeg har et problem med min zepto znote 2314w. den er 2½ år gammel, så jeg kan ikke bare sende den ind til reparation. :(

Problemet er, at efter jeg har startet computeren fryser den efter et stykke tid. Nogle gange tager det 30 sek. efter Windows XPpro er startet til computeren fryser, andre gange går der op til 2 min og sjældent fryser den også inden jeg når ind i windows.

Jeg har prøvet diverse ting. Formateret begge drev og geninstalleret windows. Hvis jeg starter computeren op i fejlsikret tilstand fryser den ikke, men hvis jeg derimod starter computeren op i fejlsikret tilstand med netværk, fryser den. Blæseren kører upåklageligt og computeren virker ikke varm. Jeg har åbnet kabinettet og prøvet og se om noget evt. sad løst, men jeg fandt ikke noget.

Første gang computeren frøs, stod den helt stille på et bord og havde været tændt i flere timer.

Jeg håber, at nogle af jer derude kan diagnosticere fejlen og evt. har en løsning. :)


Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.