Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 19. februar 2008, 19:14


Jeg er blevet sat på en mindre opgave af min mor. Hun arbejder ofte med computere på sit arbejde og hun er lidt træt af museskader, så derfor har hun spurgt mig om man ikke kan få et normalt tastatur med en touchpad ala dem på en bærbar. Det vil hun langt hellere arbejde med. Jeg synes kun at jeg kan finde nogle uden numpad. (Som er et krav)

Hun har fået tilbudt et til 1900 kroner, så jeg tænkte at det MÅ da kunne gøres billigere.


2

tirsdag, 19. februar 2008, 19:17


mit arbejde har lige erhvervet sig 2 stk.

de kostede.... 2.400 kr. hverv...

fuldstændig vanvittigt....

Main rig:
  • Asus P8P67-Mpro
  • i5-2500K - Scythe
  • Asus 560TI
  • Intel 510 - 128 GB
  • Kingston HyperX + G.skill - 8 gb
  • Powered by Corsair
  • Contained by Silverstone SG02

3

tirsdag, 19. februar 2008, 19:27


Det er sikkert også fra sådan et firma der specialiserer sig i den slags kontorudstyr. De ved så sandelig hvad de vil have for deres ting. Det er helt sikkert også nogle gode produkter de laver, men mon ikke man alligevel kan finde et habilt produkt til en lidt mere jordnær pris. :))


4

tirsdag, 19. februar 2008, 19:50


http://www.happii.dk/product.aspx?prodid=11617

Er det kun hot-keys og ikke dets touchpad som ikke er funktionel med alle computere? Jeg synes ikke helt jeg kan gennemskue det i beskrivelsen. Hvis touchpaddet virker er det i hvert fald et ret oplagt tastatur.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.