Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 2. december 2007, 11:01


Jeg har lige købt og installeret ny psu på 550w. Men den forstyrre fjernsynet og ikke kun mit eget :crazyeyes:

Så mit spørgsmål er om man kan afskærme den på nogen måde?

Har aldrig haft problemet med den gamle psu.

ps Har også installeret nyt bundkort, ram og processor men regner med det er psu´en den er gal med.

Asus Rampage II Extreme
Core i7 920 D0, Silverstone 1200W
6GB Kingston HyperX 1866mhz, T24 Black Rose
EVGA GTX 570 Superclocked, Creative Extreme music, Raven 02 LE
G510, Quick Heavy, MX-518, G500
F3 500GB, WD B 500GB
H70

2

søndag, 2. december 2007, 11:13


Bruger du et kabel med "jord" ?



Det kan godt hjælpe..


3

søndag, 2. december 2007, 13:05


Nej det gør jeg ikke, så det må jeg prøve.

Asus Rampage II Extreme
Core i7 920 D0, Silverstone 1200W
6GB Kingston HyperX 1866mhz, T24 Black Rose
EVGA GTX 570 Superclocked, Creative Extreme music, Raven 02 LE
G510, Quick Heavy, MX-518, G500
F3 500GB, WD B 500GB
H70

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "dasjap" (02.12.2007, 13:08)


4

søndag, 2. december 2007, 14:27


Det kræver selvfølgelig at der også er jord i stikkontakten... :crazyeyes:


5

mandag, 3. december 2007, 23:29


Skulle man meget gerne have.. Med mindre man self. bor i et meget gammelt hus..


6

tirsdag, 4. december 2007, 02:02


eller man bruger forlængerledninger der ikke er jordet til pcen :)

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

7

onsdag, 5. december 2007, 11:09


Har ikke jord i stikkontakten kun i køkkenet og badeværelset :( Er der ikke andet jeg kan gøre?

Asus Rampage II Extreme
Core i7 920 D0, Silverstone 1200W
6GB Kingston HyperX 1866mhz, T24 Black Rose
EVGA GTX 570 Superclocked, Creative Extreme music, Raven 02 LE
G510, Quick Heavy, MX-518, G500
F3 500GB, WD B 500GB
H70

8

onsdag, 5. december 2007, 14:12


Det lyder måske lidt tosset...men prøv at vende stikket i stikkontakten...dvs. bytte om på fase og nul.


9

onsdag, 5. december 2007, 17:39


Virker heller ikke :( desværre

Asus Rampage II Extreme
Core i7 920 D0, Silverstone 1200W
6GB Kingston HyperX 1866mhz, T24 Black Rose
EVGA GTX 570 Superclocked, Creative Extreme music, Raven 02 LE
G510, Quick Heavy, MX-518, G500
F3 500GB, WD B 500GB
H70

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "dasjap" (05.12.2007, 17:41)


10

onsdag, 5. december 2007, 19:06


Citeret

Oprindeligt indlæg af Pvt.P.Nutz
Det lyder måske lidt tosset...men prøv at vende stikket i stikkontakten...dvs. bytte om på fase og nul.

Hvad skulle det hjælpe ? :P


11

torsdag, 6. december 2007, 21:48


Det burde den ikke, kan være den er "defekt" i denne forstand at støjfjernere eller som jeg tror det hedder konductors-et-eller-andet er brandt af. Det er sket i min kones gammel køkkenmaskine og siden kan vi ikke høre radioen når der skal røres til pølsehorn :T , maskinen fejler dog ikke nøget i sig selv. Skal så også ses at radioen virkede fint inden røgen kom en dag mens der blev hakket noget kød. :oops:

ASUS P6X58D-E + Xeon X5675 @ 4400 mHz
EVGA 980Ti SC+ ACX2+ 6GB
12 gb Kingston Hyper X
Samsung 840 Evo 120GB + WD 500 3ABYX
28" Samsung U28D590D
CreativeSB Audigy 4 ~ Logitech Z-2300 ~ Kingston Hyper X
750W CorsairTX ~ LianLi PC-P60 Armorsuit

12

fredag, 7. december 2007, 11:32


Den er sprit ny (derfor kan den selvfølgelig godt være defekt) Men den ødelægger ikke lyden kun billedet.

Asus Rampage II Extreme
Core i7 920 D0, Silverstone 1200W
6GB Kingston HyperX 1866mhz, T24 Black Rose
EVGA GTX 570 Superclocked, Creative Extreme music, Raven 02 LE
G510, Quick Heavy, MX-518, G500
F3 500GB, WD B 500GB
H70

13

fredag, 7. december 2007, 12:00


Nå for dælen, så er jeg sq stået af. Der skal sq elektriker til at sige hvad der er galt, de plejer at vide hvad der kan skabe sådan en forstyrelse. Kender du nogen, prøv at spørge, kan være de kan svare på det. Kunne jeg forstille mig :O

ASUS P6X58D-E + Xeon X5675 @ 4400 mHz
EVGA 980Ti SC+ ACX2+ 6GB
12 gb Kingston Hyper X
Samsung 840 Evo 120GB + WD 500 3ABYX
28" Samsung U28D590D
CreativeSB Audigy 4 ~ Logitech Z-2300 ~ Kingston Hyper X
750W CorsairTX ~ LianLi PC-P60 Armorsuit

14

søndag, 20. januar 2008, 17:56


Problemet er løst, det var en løs blæser ledning:-)

Asus Rampage II Extreme
Core i7 920 D0, Silverstone 1200W
6GB Kingston HyperX 1866mhz, T24 Black Rose
EVGA GTX 570 Superclocked, Creative Extreme music, Raven 02 LE
G510, Quick Heavy, MX-518, G500
F3 500GB, WD B 500GB
H70

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.