Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 7. september 2007, 15:27


Hej.

Jeg har lige købt følgende comnputer ved shg:
http://peecee.dk/uploads/0907/min-com.jpg

Den fik jeg så idag. Samlet og det hele.

Nu er det så uden Windows, derfor ville jeg gerne installere Windows.

Jeg sætter så first boot device til cd, og booter op.

Men når den siger "Starting windows"

Så kommer den med følgende fejl:
"A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.

If this is the first time you have seen this stop message screen restart your computer.

If it appears again follow these steps:

Check to be sure you have adequate disk space.

If a driver is identified in the stop message, disable the driver or check with manufacturer updates


Try changing video adapters


Check with your hardware vendor for any bios updates


Disable cahing or shadowing memory

If you need to use safe mode to remove or disable components restart your computer and press F8 to select advanced start up options then select safe mode


Technical info

***stop 0x0000007E ( oxc 0000005, oxf9a380bf, oxf9e84208, oxf9e834208, 0xe9e83f08

*** PCI.SYS address f9a380bf base at f9a31000, date stamp 3b7d8ssc"

Jeg har så læst omkring på internettet, men har ikke fundet en løsning.

Jeg har prøvet med Windows XP Sp1 dansk version og Windows XP Sp1 engelsk version. Jeg skal også snart prøve med Windows Xp Sp2 dansk version.

Har i nogle ideer til om det er et hardware problem eller software problem?

Fordi hvis det er software er det "min" fejl, men hvis det er hardware er det enten shg's fejl eller producentens fejl.

Bundkort: MSI P35-NEO-F, Intel P35, LGA775
CPU: Intel Core 2 Duo E6550, BOX, LGA775
Grafikkort: ASUS Radeon HD 5830 1GB GDDR5
Harddisk: Seagate 7200.10 160GB, 8MB

2

fredag, 7. september 2007, 16:07


En af mine venner har bedt mig poste at PCI-E først understøttes i SP2

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "-Sandman-" (07.09.2007, 16:23)


3

fredag, 7. september 2007, 19:07


Citeret

Oprindeligt indlæg af -Sandman-
En af mine venner har bedt mig poste at PCI-E først understøttes i SP2


Det tvivler jeg meget på er korrekt!
Har du en kilde på det?


4

fredag, 7. september 2007, 19:11


har da set pcere med win xp uden sp samt pci-e gfx ...så det er sq en and....

Asus Rampage RoG x48, QX9770 @ 3,6ghz, pc8000/8500/ 4*2Gb, Seasonic 750W PSU,
Sapphire R9 270X 4GB OC Corsair H80, orthos stable 24/7.

5

fredag, 7. september 2007, 20:39


Citeret

Oprindeligt indlæg af Fragman
har da set pcere med win xp uden sp samt pci-e gfx ...så det er sq en and....


Ditto !

Har endda selv en "kun" med SP1, men MED PCIe


6

fredag, 7. september 2007, 23:32


Det hjalp da jeg brugte Sp2

Nu har jeg bare et andet problem:
Jeg kan ikke se mit motherboards lydkort.

Ved brug af Belarc Advisor viste den jeg ikke havde noget lydkort.

Jeg har installeret chipset (og lydkortet tror jeg)

Jeg har prøvet en masse forskellige ting, men intet har virket.

Der er stadig ingen lyd.

Bundkort: MSI P35-NEO-F, Intel P35, LGA775
CPU: Intel Core 2 Duo E6550, BOX, LGA775
Grafikkort: ASUS Radeon HD 5830 1GB GDDR5
Harddisk: Seagate 7200.10 160GB, 8MB

7

søndag, 9. september 2007, 12:10


Nu har jeg prøvet følgende:
1:
Undersøgt om min lyd er enabled i Bios (Hvilket den er)

2:
Uninstalleret den gamle lyd driver
Installeret den nye fra min cd der hedder "Drivers & Ultilities
Inten Chipset For Windows XP
Genstartet computeren
Stadig ingen lyd

3:
Uninstalleret overstående og installeret http://global.msi.com.tw/index.php?func=…=1&prod_no=1215 (Realtek High Definition Audio Driver)
Genstartet
Stadig ingen lyd

4:
Installeret MSI Live Update 3
Opdateret MSI Live Monitor
Uninstalleret overstående
Genstartet
Opdateret disse 3 opdateringer:
Intel INF Update
Genstartet
Realtek 8111 LAN Driver
Genstartet
Realtek HD Audio Driver
Genstartet
Stadig ingen lyd

5:
Prøvet at manuelt opdatere Intel INF Update pga. nedenstående, men uden held.


Det mærkelige er at Intel INF Update skulle være blevet installeret men står som version 8.3.0.1004 og den online version er 8.3.0.1013

Alle de andre passer med hinanden.

Så det kunne godt tyde på det er den der er galt med.

Bundkort: MSI P35-NEO-F, Intel P35, LGA775
CPU: Intel Core 2 Duo E6550, BOX, LGA775
Grafikkort: ASUS Radeon HD 5830 1GB GDDR5
Harddisk: Seagate 7200.10 160GB, 8MB

Seneste tests og artikler

0

Samsung Galaxy Tab S 10,5 Wi-Fi

Hvis du er på udkig efter en n
Læs Mere

1

AMD R7 Series SSD 240 GB

AMD har i samarbejde med OCZ u
Læs Mere

4

DasKeyboard 4 Professional

Sæt jer godt til rette og tank
Læs Mere

0

ADATA Premier SP610 256 GB SSD

For en gangs skyld skal vi på
Læs Mere
Seneste nyheder

2

ASRock X99 OC Formula teaser

De første billeder af ASRock X
Læs Mere

0

Ny HTC Desire 510 smartphone med 64bit processor

HTC har annonceret deres nye H
Læs Mere

2

Smartphones skal have en kill switch

Den amerikanske delstat Califo
Læs Mere

0

ASRock Fatal1ty X99 Professional

ASRock fortsætter med at komme
Læs Mere
Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.