Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 19. august 2007, 21:12


Hej. Jeg kunne frygtelig godt tænke mig noget hjælp til min stationære computer. Forleden dag var jeg ved at lukke min computer ned inden jeg gik i seng. Den gik automatisk i gang med at installere opdatering og der stod at den derefter ville slukke. Jeg slukker bare skærmen og går i seng. Jeg vågner derefter op 1,5 time efter og ser at den køre stadigvæk og det ser ud til den er gået i stå. Jeg slukker skidtet og går i seng. Dagen efter kan den ikke starte windows men kommer kun forbi der hvor man kan gå ind i bios osv hvorefter den går i sort skærm med en hvid streg det står og blinker.

Jeg prøver så at formatere min hdd og installere windows igen. Det starter fint nok men efter den har lavet automatisk genstart og skal til det der installation hvor det står hvor lang tid der er tilbage kører den et par minutter hvorefter den går i stå.

Jeg prøver derefter at formatere igen og denne gang går den i sort skærm efter genstart men igen med den hvide streg (Underscraw) det står og blinker. Jeg har nu prøvet at gøre det forfra et par gange og hver gang med samme resultat. Er der nogen der har en idé om hvad der kan være galt? Jeg ville være meget taknemmelig for hjælp.

SYS:
Amd 3200 Venice
Asus A8N sli deluxe
2gb kingston value ram
7600gt

På forhånd mange tak for hjælpen, Anders

Lenovo W510

2

søndag, 19. august 2007, 21:33


har du prøvet at resette bios -> strømstik ud af psu - fjern batteriet på bundkorted i 5-10sek


Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.