Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 15. juli 2007, 12:15


Hej alle,

jeg har et Netgear WG311v3 som jeg godt kan få til at virke i Vista. Men ca. hver anden gang jeg starter min PC virker det ikke og der står en "fejl 10 - kan ikke starte kortet" under enhedshåndtering.
Når jeg så fjerner driveren, genstarter computeren og reinstallerer driveren, så virker det fint igen .. lige til næste gang jeg starter computeren op.

Hvad kan man gøre ved dette?

Jeg har prøvet med Netgear's egne drivere og Vista's med samme resultat.

Skal jeg have et andet trådløst netkort - i så fald vil jeg meget gerne have en anbefaling, så jeg kan komme dette problem til livs.

På forhånd tak for hjælpen


2

søndag, 15. juli 2007, 12:28


jeg kan desværre ikke direkte hjælpe dig, men du er ikke den eneste der har haft problemer med vista sammen med det kort.

http://forum1.netgear.com/showthread.php…6101aea5&t=9798

embedded systems enthusiast

3

søndag, 15. juli 2007, 13:24


ja det har jeg set ..., men tænkte om der var nogen her inde der var klogere end de Netgaer tosser :D


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.