1

søndag, 28. september 2003, 22:54


Okay, som dem med de blå stjerner nok har læst. Mit gamle threAD om tilslutning fra bundkort til kabinet. Og det er 100% fuldført nu, men når jeg nu tænder min pc så virker det hele i ½ sekundt også går det hele ud igen ;( .. jeg har været inde og kigget på min CPU, og der kan jeg se at chippen i midten (siden hvor dens "klør" IKKE er) at chippen er lidt beskadigt, øverst "mangler" der et lille bitte stykke.. vi snakker om noget der en mindre end ½mm men måske 1mm bredt..

Skal jeg ud og handle ny processer?? :rolleyes:


2

søndag, 28. september 2003, 23:00


AMD ikke? og jo ny om igen....:(

P4 2800mhz 800fsb På intel D865GLC.
Sapphire X800GT
4 X 512 mb DDR400
Øvrigt: nec 2510, 19" 970p, zippy tastatur, antec 1000 amg kabinet

3

søndag, 28. september 2003, 23:03


JO AMD! :(

svedigt avartar btw :rolleyes:

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Noobie" (28.09.2003, 23:03)


4

søndag, 28. september 2003, 23:07


i lige måde... Amd er fedt men fuck hvor er de skod at montere, men det er helt sikkert den er død når man ligefrem kan se at der er gået af... jeg knækkede min den første, og der skulle den under lup.....

P4 2800mhz 800fsb På intel D865GLC.
Sapphire X800GT
4 X 512 mb DDR400
Øvrigt: nec 2510, 19" 970p, zippy tastatur, antec 1000 amg kabinet

5

søndag, 28. september 2003, 23:09


for at se om der var knekket noget.... (skriver lid underligt når jeg er stiv......... :)

P4 2800mhz 800fsb På intel D865GLC.
Sapphire X800GT
4 X 512 mb DDR400
Øvrigt: nec 2510, 19" 970p, zippy tastatur, antec 1000 amg kabinet

6

søndag, 28. september 2003, 23:27


LOL ok! ;)

Har man fri imorgen?, man skal vel på "arbejde" imorgen.. håber du mener "skæv.. :evil:


7

søndag, 28. september 2003, 23:44


Citeret

Originally posted by Noobie
Okay, som dem med de blå stjerner nok har læst. Mit gamle threAD om tilslutning fra bundkort til kabinet. Og det er 100% fuldført nu, men når jeg nu tænder min pc så virker det hele i ½ sekundt også går det hele ud igen ;( .. jeg har været inde og kigget på min CPU, og der kan jeg se at chippen i midten (siden hvor dens "klør" IKKE er) at chippen er lidt beskadigt, øverst "mangler" der et lille bitte stykke.. vi snakker om noget der en mindre end ½mm men måske 1mm bredt..

Skal jeg ud og handle ny processer?? :rolleyes:


jeg tror du skal ud og handle processor... sammen med mig :D

| A64 3500+ 2.2@ 2.7 @ 1:1
| Asus A8V *Vdimm mod* *Vcore drop mod*
| 2x256 HyperX @ BH5 *2225 @ 240fsb @ 3.2v
| super tornado 400W @ *3.3 mod 3.8v *

8

mandag, 29. september 2003, 00:26


Hejsa

Jeg havede en 1400 amd hvor der var knækket et jørne af på core fra det ene jørne og 4/5 mm ind på langsiden det stykke der manglede var ikke mere end en lille mm. bred og som sagt 4/5 mm. lang og den køre den dag i dag i en væns compc :D

PSU Corsair TX750W & ASUS P5QD Turbo
INTEL Core 2 Quad Q9550 & ZALMAN CNPS9900A LED
4 x 2 GB DDRII Corsair Dominator PC2-8500 C5
ASUS Geforce GTX 560 Ti 1024 MB
Creative Sound Blaster X-Fi XtremeMusic & LG Blue-Ray DVD R/RW
400 GB Samsung 7200rpm SATA2 & 1000 GB Samsung 7200rpm SATA2
OS: Ubuntu 13,04 x64 & Win 8,1 Pro x64

9

mandag, 29. september 2003, 00:28


Undtagelsen der bekræfter reglen… :)

P4 2800mhz 800fsb På intel D865GLC.
Sapphire X800GT
4 X 512 mb DDR400
Øvrigt: nec 2510, 19" 970p, zippy tastatur, antec 1000 amg kabinet

10

mandag, 29. september 2003, 01:03


Citeret

Originally posted by Brumbassen
Hejsa

Jeg havede en 1400 amd hvor der var knækket et jørne af på core fra det ene jørne og 4/5 mm ind på langsiden det stykke der manglede var ikke mere end en lille mm. bred og som sagt 4/5 mm. lang og den køre den dag i dag i en væns compc :D


Ja, det er jo dens "klør" der mangler, men ikke selve chippen jo :rolleyes:







Citeret

Originally posted by WiruZDK

Citeret

Originally posted by Noobie
Okay, som dem med de blå stjerner nok har læst. Mit gamle threAD om tilslutning fra bundkort til kabinet. Og det er 100% fuldført nu, men når jeg nu tænder min pc så virker det hele i ½ sekundt også går det hele ud igen ;( .. jeg har været inde og kigget på min CPU, og der kan jeg se at chippen i midten (siden hvor dens "klør" IKKE er) at chippen er lidt beskadigt, øverst "mangler" der et lille bitte stykke.. vi snakker om noget der en mindre end ½mm men måske 1mm bredt..

Skal jeg ud og handle ny processer?? :rolleyes:


jeg tror du skal ud og handle processor... sammen med mig :D


JA, LAD OG HOPPE RUNDT I FORRETNINGEN HÅND-i-HÅND OG PROVOKERE EKSPEDIENTEN RIGTIG MEGET!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)


Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.