Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 11. februar 2007, 11:53


Hej, jeg har lige købt en ny E6600, og da jeg satte den på med stockkøleren kørte den 80 - 90grader i følge bios?^!!!
Så satte jeg så Vcore til 1,15 i stedet for auto, og det ændrede tempsne til 44 idle og 60 load. Men synes fandeme det er i overkanten! har ikke clocket og har skiftet køleplastaen ud med meget tyndt lag arctic cooler 5.

Btw! Mobo er P5N32-E SLI (i680)

Help me! 8o

P5N32-E SLI
C2D E6600 2.4 @ 3.5
Cellshock V2 PC6400 2GB kit
Inno3D 8800GTS 320M
Hiper R-type 580W
Seagate 300GB, Seagate 250GB, Hitachi 123,5GB
All in Antec LANboy!

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "nik" (11.02.2007, 11:54)


2

søndag, 11. februar 2007, 12:23


download core temp og så se hvad din temp er ifølge det program.. det paser :9xo

E8500 E0
Gigabyte EP45T-UD3R
OCZ 1600 Mhz
30 GB OCZ vertex
1 TB samsung F1
Sapphire HD4850
enermax infiniti 650W

3

søndag, 11. februar 2007, 12:36


Viser det samme som everest :rolleyes: Det kan da ikke passe at tempen bare er sådan med standart køler.. vel?

P5N32-E SLI
C2D E6600 2.4 @ 3.5
Cellshock V2 PC6400 2GB kit
Inno3D 8800GTS 320M
Hiper R-type 580W
Seagate 300GB, Seagate 250GB, Hitachi 123,5GB
All in Antec LANboy!

4

søndag, 11. februar 2007, 13:27


hvordan er din luft cirkulation i kabinettet

og på de processer skal der som regl et lidt tykker lag kølepasta på, fordi de er lidt skæve

E8500 E0
Gigabyte EP45T-UD3R
OCZ 1600 Mhz
30 GB OCZ vertex
1 TB samsung F1
Sapphire HD4850
enermax infiniti 650W

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Fmp" (11.02.2007, 13:28)


5

søndag, 11. februar 2007, 13:29


To 120mm blæsere ene hive ind den anden ud. Men nu er tempsne på 34 - 35 fordi jeg sætter Vcore til 1,1. Men CPUZ osv skriver den får 1,25.! WTF!?

P5N32-E SLI
C2D E6600 2.4 @ 3.5
Cellshock V2 PC6400 2GB kit
Inno3D 8800GTS 320M
Hiper R-type 580W
Seagate 300GB, Seagate 250GB, Hitachi 123,5GB
All in Antec LANboy!

6

søndag, 11. februar 2007, 13:39


cpuz virker ikke til volt aflæsning

E8500 E0
Gigabyte EP45T-UD3R
OCZ 1600 Mhz
30 GB OCZ vertex
1 TB samsung F1
Sapphire HD4850
enermax infiniti 650W

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Fmp" (11.02.2007, 13:39)


7

søndag, 11. februar 2007, 14:03


Men Everest Ultimate edition skriver 1,325V? der er altså noget totalt galt tror jeg! hvad er en helt normal temp på en E6600 med stockkøler?

P5N32-E SLI
C2D E6600 2.4 @ 3.5
Cellshock V2 PC6400 2GB kit
Inno3D 8800GTS 320M
Hiper R-type 580W
Seagate 300GB, Seagate 250GB, Hitachi 123,5GB
All in Antec LANboy!

8

søndag, 11. februar 2007, 14:05


WTf? CPUZ og Everest skriver at min cpu hastighed er på 1600MHz!? hvorfor det har overhovedet ikke pillet ved det..

P5N32-E SLI
C2D E6600 2.4 @ 3.5
Cellshock V2 PC6400 2GB kit
Inno3D 8800GTS 320M
Hiper R-type 580W
Seagate 300GB, Seagate 250GB, Hitachi 123,5GB
All in Antec LANboy!

9

søndag, 11. februar 2007, 14:40


Citeret

Originally posted by nik
WTf? CPUZ og Everest skriver at min cpu hastighed er på 1600MHz!? hvorfor det har overhovedet ikke pillet ved det..



tag det nu helt roligt, alle dine svar er hysteriske! Roolig roligt, det skal nok gå man. Man kan aldrig stole på software sådan der. Gå ind i BIOS on kig for at være sikker. Igen tag det roligt, tag en slapper :drink:


10

søndag, 11. februar 2007, 15:11


Okay nu har er jeg kommet et en lille lort videre.
Multiple var af en eller anden grund gåer overt til x6, det har jeg rettet tilbage nu så den køre med standart clock igen.

Jeg valgte at pille min cpu køler af, da jeg håbede på det var her problemet lå. Jeg så at der kun sad plasta på kanten af cpuen, hvilket jo må betyde at den er højere i siderne. Men jeg ville jo nødig miste garantien for at planslibe den.
Hvad skal jeg gøre? Er det muligt at få den byttet.

btw så er temps nu 40grader ved idle hvilket stadig er meget højt.

P5N32-E SLI
C2D E6600 2.4 @ 3.5
Cellshock V2 PC6400 2GB kit
Inno3D 8800GTS 320M
Hiper R-type 580W
Seagate 300GB, Seagate 250GB, Hitachi 123,5GB
All in Antec LANboy!

11

søndag, 11. februar 2007, 15:19


som jeg skrev tidliger kommer du bare et lidt tykker lag kølepasta på

E8500 E0
Gigabyte EP45T-UD3R
OCZ 1600 Mhz
30 GB OCZ vertex
1 TB samsung F1
Sapphire HD4850
enermax infiniti 650W

12

søndag, 11. februar 2007, 15:29


Hmm.. har sgu ellers et ordentligt motherfucker-lag på nu.. og tempsne er på 40 idle :boxed:

Thats just not right.

P5N32-E SLI
C2D E6600 2.4 @ 3.5
Cellshock V2 PC6400 2GB kit
Inno3D 8800GTS 320M
Hiper R-type 580W
Seagate 300GB, Seagate 250GB, Hitachi 123,5GB
All in Antec LANboy!

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "nik" (11.02.2007, 15:31)


13

søndag, 11. februar 2007, 16:03


Jo 40 idle er da ganske normalt, vil jeg mene... Test med orthos og se, hvad dine loadtemp´s ligger på med coretemp eller TAT samtidigt.
Du har næppe noget software, der kan presse cpu bedre end orthos. Det er jo først hvis cpu kører med over 60 grader i load, at der er noget at være bekymret for, hvis du spørger mig.

Gigabyte GA-EP35-DS3R
E8500
NorthQ Siberian Tiger
2 * 1 GB Corsair Dominator pc8500/1066
8800 gt 512 mb
Samsung F1 750 gb
Antec P180 + 5 * 120 mm. blæsere
Creative X-Fi
Logitech G5

14

søndag, 11. februar 2007, 16:34


nik ta det helt roligt
den temp dit mb og coretemp måler er aflæst inde i cpuen

derfor er den højre end du normalt ser folk skriver e6600 er


du skal også lige huske at inde i bios er det ikke din idle temp du ser men
din load temp , da cpuen ikke får besked i bios om at slappe af tror den at den har vildt meget og lave og køre som et svin :)


PS: med stock køler kan du glemme alt om skæv cpu da stock køleren faktisk kun rammer cpuen der hvor det er nødvendig.

en lille klat midt på cpu køleren på størrelse med et riskkorn er mere end nok.

glem alt os at smørre ud , presset mellem cpu og køler skal nok sende kølepastaen derhen der er brug for det.

Dette indlæg er blevet redigeret 2 gange, senest redigeret af "DKsDEVIL" (11.02.2007, 16:41)


15

onsdag, 21. februar 2007, 12:46


Hej igen,
Nu har jeg kørt med det her setup i et stykke tid. Og tror satme jeg har Vcore problemer. Den kan ikke blive sat til auto, eller jo, men så kører temps op på 70-80grader idle :ohmy: Så den er sat ned nu permanent til 1,15V hvor den så holder temps på 35 idle, og 73 load i orthos efter kun 5 min.
Hvordan kan det være at temps stiger 40 bare ved den køre auto, altså ca. 1,3 stykker?

P5N32-E SLI
C2D E6600 2.4 @ 3.5
Cellshock V2 PC6400 2GB kit
Inno3D 8800GTS 320M
Hiper R-type 580W
Seagate 300GB, Seagate 250GB, Hitachi 123,5GB
All in Antec LANboy!

16

onsdag, 21. februar 2007, 13:31


Citeret

Originally posted by nik
Hej igen,
Nu har jeg kørt med det her setup i et stykke tid. Og tror satme jeg har Vcore problemer. Den kan ikke blive sat til auto, eller jo, men så kører temps op på 70-80grader idle :ohmy: Så den er sat ned nu permanent til 1,15V hvor den så holder temps på 35 idle, og 73 load i orthos efter kun 5 min.
Hvordan kan det være at temps stiger 40 bare ved den køre auto, altså ca. 1,3 stykker?


Føles cpu køleren så varm? 70-80C sku man nok kunne mærke..

Enten er proben eller læsningen fra den fucked up.

Med 35 ilde ser det ikke ud til at være fejlmontering af køler.


17

onsdag, 21. februar 2007, 13:50


Citeret

Originally posted by noxon

Citeret

Originally posted by nik
Hej igen,
Nu har jeg kørt med det her setup i et stykke tid. Og tror satme jeg har Vcore problemer. Den kan ikke blive sat til auto, eller jo, men så kører temps op på 70-80grader idle :ohmy: Så den er sat ned nu permanent til 1,15V hvor den så holder temps på 35 idle, og 73 load i orthos efter kun 5 min.
Hvordan kan det være at temps stiger 40 bare ved den køre auto, altså ca. 1,3 stykker?


Føles cpu køleren så varm? 70-80C sku man nok kunne mærke..

Enten er proben eller læsningen fra den fucked up.

Med 35 ilde ser det ikke ud til at være fejlmontering af køler.


Den føles ikke sindsyg meget varmere ved 70-80c, men har lige opdateret bios til 0602 mener jeg den hed, og så droppede tempsne ved 1,3Vcore, til ca 50-60 idle, som overhovedet ikke er godt, men jo meget bedre end 70-80idle, kan det hele så være software relateret, når biosupdate giver 20 grader :boxed:?

P5N32-E SLI
C2D E6600 2.4 @ 3.5
Cellshock V2 PC6400 2GB kit
Inno3D 8800GTS 320M
Hiper R-type 580W
Seagate 300GB, Seagate 250GB, Hitachi 123,5GB
All in Antec LANboy!

18

onsdag, 21. februar 2007, 14:07


Citeret

Originally posted by nik

Citeret

Originally posted by noxon

Citeret

Originally posted by nik
Hej igen,
Nu har jeg kørt med det her setup i et stykke tid. Og tror satme jeg har Vcore problemer. Den kan ikke blive sat til auto, eller jo, men så kører temps op på 70-80grader idle :ohmy: Så den er sat ned nu permanent til 1,15V hvor den så holder temps på 35 idle, og 73 load i orthos efter kun 5 min.
Hvordan kan det være at temps stiger 40 bare ved den køre auto, altså ca. 1,3 stykker?


Føles cpu køleren så varm? 70-80C sku man nok kunne mærke..

Enten er proben eller læsningen fra den fucked up.

Med 35 ilde ser det ikke ud til at være fejlmontering af køler.


Den føles ikke sindsyg meget varmere ved 70-80c, men har lige opdateret bios til 0602 mener jeg den hed, og så droppede tempsne ved 1,3Vcore, til ca 50-60 idle, som overhovedet ikke er godt, men jo meget bedre end 70-80idle, kan det hele så være software relateret, når biosupdate giver 20 grader :boxed:?


Det kan det sagtens være ;)

På mit Asrock er alle volt målinger også helt ude i skoven, selv i bios.

Jeg har aldrig givet meget for software målinger, hverken temp eller volt.
Jeg måler med mit multimeter, og hvis skidtet er stabilt så er jeg lidt ligeglad med om diverse programmer "siger" min cpu er 100C varm.


19

onsdag, 21. februar 2007, 14:16


E6600 m/box idle

CPU Core :1.42 V
Chassis Fan :0 rpm
Processor Fan :2033 rpm
Processor Temperature :36 °C
Processor Temperature (Core 1) :31 °C
Processor Temperature (Core 2) :37 °C
Mainboard Temperature :34 °C
GPU Temperature :53 °C
GPU Fan : 50%
Hard Disk Temperature ST3320820AS:32 °C

Asus P5N e-sli/Core2duo E-6600 2400@3780/6gb Corsair XMS2 800@900/Asus8800GTX 660/1000
X-FI Xtremegamer/Silverstone 600W modulær/Samsung 2232bw//Nokia 446Xpro 19"/SataII 320gb/usb 230gbVand EK-Wave + EK-FC8800GTX Vista64 / XP

20

onsdag, 21. februar 2007, 14:19


Hmm.. tror alligevel jeg vil bestille en Infinity eller Tuniq Tower 120 eller noget i den stil.. Så kan jeg måske også lege lidt oc, foreløbig er det ikke lykkes mig at få den over 2700mHz uden den laver et spring på 30 grader..
Men hva for en af de to skulle det så være? hvis det ikke skulle være en helt tredje?

P5N32-E SLI
C2D E6600 2.4 @ 3.5
Cellshock V2 PC6400 2GB kit
Inno3D 8800GTS 320M
Hiper R-type 580W
Seagate 300GB, Seagate 250GB, Hitachi 123,5GB
All in Antec LANboy!

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.