Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 4. februar 2007, 00:55


Nu har jeg siddet hele aftenen for at prøve at få noget film som jeg har opdaget tidligere idag indspillet på min computer. Jeg har brugt et digitalt video kamera som indspiller på bånd. For så at at få ind på computeren har jeg brugt en NQ-6600 video converter. Jeg har fået installeret hardwaren gennem windows.

Men når jeg så første gang prøver at bruge det medfølgende software (WIS AVCapture og WinDVD Creator 2, de to programmer skulle hjælpe hinanden) så crasher min computer fuldstændig når jeg prøver at gå ind i WinDVD Creator 2 og når ikke igennem opstarten, og det eneste jeg kan gøre er at genstarte min computer.

Så prøver jeg at indspille det i Sony Vegas 6.0. Der crasher den også og jeg må bruge ctrl+alt+delete for at komme ud af problemerne. Stort set det samme sker i Windows Movie Maker.

Indtil jeg går ind i WIS AVCapture og ændre en indstilling til PAL_D og senere PAL_G. Så kan jeg faktisk forholdsvist let komme igennem de forskellige steps i Windows Movie Maker indtil at jeg trykker Udfør og den vil til at gemme filen - så svare programmet ikke!

Nu kan Sony Vegas 6.0 pludselig ikke finde kameraet.

Jeg prøver adskillige andre programmer uden held.

Det er ikke hardwaren i min computer der er noget galt med da det er en næsten helt ny gamer computer.

Jeg har ingen anelse om hvad der kan være galt og jeg håber virkelig at der er nogen der kan hjælpe.

Hilsen Anders.


2

søndag, 4. februar 2007, 04:17


undskyld mig jeg har selv et problem når jeg installerer wdm drivere skriver den at enheden ikke kan starte er det normal indtil man tilslutter noget signal til den


3

søndag, 4. februar 2007, 11:58


Citeret

Originally posted by xecuter
undskyld mig jeg har selv et problem når jeg installerer wdm drivere skriver den at enheden ikke kan starte er det normal indtil man tilslutter noget signal til den


Jeg tror ikke du forstår mit problem.


Seneste tests og artikler

0

Antec GX300 - Miditower

Kabinettet, vi skal se på i de
Læs Mere

0

ASUS ROG Striker Platinum GTX 760

ASUS har i denne omgang sendt
Læs Mere

0

be quiet Silent Base 800

Producenten be quiet! behøver
Læs Mere

0

Crucial Ballistix Tracer 1866 MHz DDR3

Crucial har meldt sig på banen
Læs Mere
Seneste nyheder

0

Samsung Electronics introducerer 34

Samsung har teaset en ny 34
Læs Mere

0

Seagate på vej med 10 TB harddiske næste år

Seagate har efter sigende plan
Læs Mere

0

Specifikationer ude på Lenovo Yoga 3 11

Der er sluppet specifikationer
Læs Mere

0

EVGA annoncerer Supernova 1600 T2 strømforsyning

EVGA er på gaden med et sandt
Læs Mere
Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.