1

lørdag, 13. januar 2007, 22:48


Hej

Har et noget surt problem, har lige fået min windows installeret, og sat op med drivere osv.. det hele er som det skal være, Næsten hver gang jeg bruger scroll på nettet kommer der bip lyde. og der er ikke noget mere sygt at høre på end dem ! Så håber der er nogle der kan hjælpe mig lidt. har prøvet at slå pc speakers fra. det hjalp ikke )-:

Msi K8N 2 Plat 54 Wifi
A64 Winchester 3200 0.9
Corsair XMS3200XLPRO 1024Mb
Leadtek 7800GS

2

søndag, 14. januar 2007, 02:26


Øhh... Det lyder som om enten dit lydkort ikke er installeret rigtigt og at din PC speaker prøver at afvikle diverse lyde eller en hardware fejl i musen... Lyder lidt underligt, har jeg godt nok ikke hørt om før :boxed:

P5N-E SLi - 2GB XMS2 6400 - E6600 @ 3600 - 8800GTS - WD Raptor 74gb / SG 250gb sataII - NorthQ 4775-500s

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Webnik" (14.01.2007, 02:27)


3

søndag, 14. januar 2007, 05:39


Er der lyd på når du f.eks starter windows?

Asus P6T Deluxe V2 - Antec Nine Hundred
Core i7 920 - Scyhte Mugen 2
ASUS GTX 580 - NorthQ 1000W
3x2GB OCZ PC12800 cl8 - X-Fi Xtreme Gamer
Intel 320 128Gb SSD
2x250 GB Samsung SP2504C RAID 0
My flickr

4

søndag, 14. januar 2007, 08:56


Jeg tror jeg ved hvad du mener. Havde samme problem med en ældre pc når jeg havde mine høretelefoner/højtalere for højt oppe i vol. Så jeg skruede den bare ned imens jeg var på nettet. Efter udskiften af en helt ny pc så kom det aldrig igen :P :9xo


5

søndag, 14. januar 2007, 12:16


Jeg har haft samme problem med min computer. Jeg opdaterede bare driverne til mit lydkort og så gik det væk.

NB. der er ingen fejl i dette indlæg. Alle umiddelbare fejl er velovervejede metoder til at få dig til at tænke

6

søndag, 14. januar 2007, 12:22


Det hjælper ikke at skrue ned for mine speakers.. desværre ! og Pc Speaker den har jeg ikke i. så ved næsten ikke hvordan pokker det fungere

Msi K8N 2 Plat 54 Wifi
A64 Winchester 3200 0.9
Corsair XMS3200XLPRO 1024Mb
Leadtek 7800GS

7

søndag, 14. januar 2007, 16:03


Kan du ikke bare slukke dem helt ? Eller høre noget musik etc.. ? :idea:


8

torsdag, 18. januar 2007, 22:37


Lyden kommer fra mit bundkort af et sted..

Har prøvet at afinstallere Lydkort og chipset drivere og prøvet med nogle andre. uden held

Msi K8N 2 Plat 54 Wifi
A64 Winchester 3200 0.9
Corsair XMS3200XLPRO 1024Mb
Leadtek 7800GS

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.