Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 27. december 2006, 21:35


Jeg har købt mig en brugt Shuttle SN95G5, og har succesfuldt installeret Windows Xp Pro på den og den skulle på papiret være kørende. Men da den er brugt har jeg ikke fået nogle CD'er med. Og ved ikke hvordan jeg skal installere netværksdriver?

Der er nogle på shuttle.com's hjemmeside. Og jeg har prøvet alle, til både v2 og v3, men efter jeg har kørt installationsfilen, og genstartet har den stadig ikke kunne lave et "LAN-forbindelse" ikon til mig under netværksforbindelser.

Det virker somom at den ikke har fundet mit netværkskort endnu, da jeg kun har 1394-forbindelse under netværksforbindelser. Og jeg kan ikke finde mit netværkskort nogle steder under enhedshåndtering!..

Er der noget jeg skal ordne inde i BIOS?, kan jeg ikke på en måde finde ud af hvilken netværksdriver der er på den CD man får med i kassen?

Jeg er på bar bund. Hjælp.

Dette indlæg er blevet redigeret 2 gange, senest redigeret af "amador" (27.12.2006, 21:38)


Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.