Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 7. september 2006, 08:52


Hej. Nu Har jeg så købt et asus a8n-sli premium, Og mit problem er at den skriver cmos checksum error-defaults loaded. Hvis den har været slukket på strømforsyningen.. Jeg håber der er nogle der kender til det problem og har svaret på hvad det kan være.

Asus P6X58D Premium--i7 920@3.8Ghz--24GB Kingston HyperX--2xGTX 570 Twin Frozr III SLI--Corsair HX1000W--Creative X-Fi Titanium Fatality Pro--Logitech Z-5400--Logitech G930--G13--G19--G700--Samsung P2770HD

2

torsdag, 7. september 2006, 09:05


har du set efter om bios batteriet sidder ordentligt


3

torsdag, 7. september 2006, 09:36


Ja har prøvet at have det ude, men det hjalp ikke.

Asus P6X58D Premium--i7 920@3.8Ghz--24GB Kingston HyperX--2xGTX 570 Twin Frozr III SLI--Corsair HX1000W--Creative X-Fi Titanium Fatality Pro--Logitech Z-5400--Logitech G930--G13--G19--G700--Samsung P2770HD

4

torsdag, 7. september 2006, 09:52


Tjek efter nyere bios , mit Asus P4P800-X , gjorde det samme til en bios update fjernede fejlen.


The_Unforgiven


5

torsdag, 7. september 2006, 10:32


Det eneste jeg kunne finde der var nyere var en beta, så har prøvet med den, så skal lige have tjekket om det hjalp. Men tak indtil videre

Asus P6X58D Premium--i7 920@3.8Ghz--24GB Kingston HyperX--2xGTX 570 Twin Frozr III SLI--Corsair HX1000W--Creative X-Fi Titanium Fatality Pro--Logitech Z-5400--Logitech G930--G13--G19--G700--Samsung P2770HD

6

torsdag, 7. september 2006, 11:51


Det virkede heller ikke, det da irriterende at jeg skal stille alt i bios hver gang jeg tænder min pc. Er der andre der måske har en ide jeg kan prøve?

Asus P6X58D Premium--i7 920@3.8Ghz--24GB Kingston HyperX--2xGTX 570 Twin Frozr III SLI--Corsair HX1000W--Creative X-Fi Titanium Fatality Pro--Logitech Z-5400--Logitech G930--G13--G19--G700--Samsung P2770HD

7

torsdag, 7. september 2006, 12:09


Kan godt være det lyder lidt dumt, men har du tjekket om jumperen ikke sidder i 2-3 i stedet for 1-2?

[LIST]i5 2500k @ 4.4GHz w/ Antec Kühler 620[/LIST][list]GIGABYTE GA-Z68AP-D3[/list][list]Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz[/list][list]XFX Radeon HD 5850 BE[/list][list]Corsair TX650 V2[/list][list]Creative SB Audigy SE[/list]

8

torsdag, 7. september 2006, 12:17


Det lyder rigtig meget som om der ikke er strøm på det batteri.


9

torsdag, 7. september 2006, 12:18


Ja den sidder også i 1-2, Jeg kan se du har samme bundkort, Dit køre måske bare perfekt? Jeg har ikke kunne prøve det i spil endnu nemlig

Asus P6X58D Premium--i7 920@3.8Ghz--24GB Kingston HyperX--2xGTX 570 Twin Frozr III SLI--Corsair HX1000W--Creative X-Fi Titanium Fatality Pro--Logitech Z-5400--Logitech G930--G13--G19--G700--Samsung P2770HD

10

torsdag, 7. september 2006, 12:22


Det er helt nyt bundkortet, men det kan selvfølgelig godt være stået af på en eller anden måde, der er vel ikke en måde at tjekke det på. andet end at købe et nyt batteri

Asus P6X58D Premium--i7 920@3.8Ghz--24GB Kingston HyperX--2xGTX 570 Twin Frozr III SLI--Corsair HX1000W--Creative X-Fi Titanium Fatality Pro--Logitech Z-5400--Logitech G930--G13--G19--G700--Samsung P2770HD

11

torsdag, 7. september 2006, 23:50


Ænten er det batteriet der er død ellers er det Bios chippen der er smadret.


12

fredag, 8. september 2006, 00:06


Citeret

Originally posted by Susperia
Det er helt nyt bundkortet, men det kan selvfølgelig godt være stået af på en eller anden måde, der er vel ikke en måde at tjekke det på. andet end at købe et nyt batteri


hvis du har et multimeter kan du måle spændinger over det. Skulle gerne være 2.5-3v. 2.5 er heller ikke godt dog.


13

lørdag, 9. september 2006, 07:46


Jeg siger tak for hjælpen, Det ser nemlig ud til det bare var det batteri. Men lidt underligt på et helt nyt bundkort.

Asus P6X58D Premium--i7 920@3.8Ghz--24GB Kingston HyperX--2xGTX 570 Twin Frozr III SLI--Corsair HX1000W--Creative X-Fi Titanium Fatality Pro--Logitech Z-5400--Logitech G930--G13--G19--G700--Samsung P2770HD

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.