Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 5. august 2006, 16:04


Jeg har købt denne Dantax DVD i den lokale Netget butik og den har vist været lidt for billig. Designmæssigt er den ellers flot, men nu har jeg set tre film på den og ved de to af dem var der problemer med små stop samt flimmer i filmen, som om den hakkede af en eller anden årsag. Filmene er nye og aldrig set før, så det er ikke fordi de er slidte - tværtimod. Den har vist været lidt for billig, så derfor overvejer jeg at gøre brug af min fortrydelsesret og købe noget andet.

Der skal være MPEG-4 (DivX osv.) support og skal kunne køre skiver fra alle regioner, men ellers har jeg ikke de store krav.


2

lørdag, 5. august 2006, 16:20


Er godt nok ikke så stor tilhænger af de nuværende Kiss-produkter, men en Kiss DP-1000, burde kunne klare dine ønsker, samt være indenfor budgettet (så vidt jeg ved).


3

lørdag, 5. august 2006, 17:23


Jeg tror også Kiss er det du leder efter, hvis du skal have noget der er bare lidt godt i den prisklasse.
Jeg vil råde dig til at holde dig væk fra Amitech, jeg har ikke haft andet en bøvl med min og det samme gælder flere af mine bekendte

System :
Intel Core 2 Duo E6550
ASRock 4CORE1333-GLAN
Inno3D 8500GT 512mb
2 GB Kingston HyperX DDR2-800
WD Caviar 250 GB Sata II
Antec Trio-430 truepower psu

4

lørdag, 5. august 2006, 17:36


Har nu heller ikke hørt lige godt om alle Kiss produkter, men jeg vil bestemt overveje det.

http://www.dvdpriser.dk/Listprices.asp?ID=202147

Denne Samsung har jeg også i tankerne, Samsung plejer da at levere et udmærket produkt.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.