Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 5. august 2006, 14:24


hejsa alle sammen.

Jeg sider her og er ved at bygge mig et media center. Og her til skal jeg have et lyd kort som enten kan køre med et digitalt signal op til min forstærker, skal lige sige min forstærker understøtter coaxsial digitalt kabel samt optisk. Og understøtter også DTS og Dolby Digital.

Det jeg så ikke kan finde ud af det er om det lyd kort jeg skal ud og finde om det skal understøtte DTS og Dolby Digital for at jeg kan få min forstærker til at afspille DTS og Dolby Digital. eller skal den bare have et digitalt signal fra lydkortet også finder forstærkeren selv ud af resten?

Lige nu har jeg bare sat min billig dvd afspiller til med digitalt signal og det virker fint, både med DTS og Dolby Digital.

Hvis har nogen god forslag til et PCI lyd kort til 5.1, så ville det også være nice..


vendlig hilsen asco...


2

lørdag, 5. august 2006, 15:13


Du kan kigge i flg. tråd.

Skal du ud og kigge efter et lydkort bør du sikre dig, at den har DD/DTS passthrough.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.