Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 10. juli 2006, 21:39


Nu synes jeg det er på tide at jeg får mig anskaffet et nyt tastatur... Bruger efterhånden en del tid med diverse FPS shooter og MMORPG spil og vil derfor gerne have et tastatur som giver en god feel til begge slags spil.

Sidder lige pt. med et Slim tastatur fra logitech som jeg er meget glad for, men jeg synes nu det er mere "skrive" orienteret end spille orienteret. Derfor har jeg kigget lidt på et Zboard og Saiteks Gaming tastatur (som er baggrunds belyst så det er nemmere at se i mærke) og jeg vil høre om der er nogen der har erfaring med nogen af de 2 tastaturer? Eller om i kan anbefale et helt tredje? :)

Linsk :

Zboard = http://www.zboard.com/europe/

Saitek Gaming = http://www.saitekusa.com/usa/prod/gamerskey.htm


2

tirsdag, 11. juli 2006, 19:26


Zboard tastaturerne er jo lavet netop med det layout, som passer til det individuelle spil, mens saitek tastaturet ikke "er lavet" til et bestemt spil. Men hvis du kan se bort fra at der evt står ting refereret til WoW, så er zboard bestemt ikke noget dårligt valg.

Selv ville jeg nok vælge saitek, da jeg har gode erfaringerne med deres øvrige produkter, bla. joystik.
Desuden er Saitek jo mere stilrent, men der er en smagssag.

Begge tastaturer er gode, så det er individuelt hvad for et du synes bedst om.

Held Og Lykke med evt køb.

[IMG]http://www.tweak.dk/forum/attachment.php?attachmentid=11555&sid=[/IMG]

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.