Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

flying-trickster

Gæst

1

fredag, 19. maj 2006, 18:27


vi har fået nyt bundkort. Asrock K7S8X, nyt grafikkort radeon 9600 og 512 DDR PC3200. Vi har sat alt til, men skærmen siger "intet signal", og grafikkortet sidder godt fast..

Hvad kan det skyldes?


2

fredag, 19. maj 2006, 20:13


defekt ledning eller gfx port.

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

flying-trickster

Gæst

3

fredag, 19. maj 2006, 20:27


Citeret

Originally posted by Fragman
defekt ledning eller gfx port.

Er du helt 100 på det? For det er bestilt på nettet osv. Det ville være mega træls hvis jeg skulle sende det tilbage. Og hvis man overhovedet kan få dem til at tage den tilbage osv, nu hvor den er "brugt". Ledning burde ik være defekt. Håber da heller ik GFX porten er.

EDIT: Vi testede med et gammelt GeForce 4 MX, og det sagde også no signal.

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "flying-trickster" (19.05.2006, 20:28)


4

fredag, 19. maj 2006, 20:50


hvis den er købt over nettet har du automatisk 14 dage hvor du kan sende lortet retur uden at tænke på noget.....men det burde ryge til rma...hvis man vil vente på det.

men no signal får man kun hvis der slet ingen kontakt er mellem gfx kort og skærm ...out of sync derimod får man hvis den ryger i en opløsning/hz den ikke kan klare.

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

flying-trickster

Gæst

5

fredag, 19. maj 2006, 20:52


Okay, tak for info.
Hvad foreslår du? Reset bios osv, vil det hjælpe? Det jo ik GFX fejl, vi testede med det gamle som virkede. Og ledningen er der ik sket noget med. Im friggin lost :s


6

fredag, 19. maj 2006, 20:54


kan det sidde skævt i ? ellers prøv den anden gfx port.

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

flying-trickster

Gæst

7

fredag, 19. maj 2006, 20:56


Citeret

Originally posted by Fragman
kan det sidde skævt i ? ellers prøv den anden gfx port.

Det sidder som det skal tror jeg, låsen klikker som den skal og det sidder stramt. Den anden GFX port? Som sidder det andet kort eller? Det virkede jo ik med det andet kort, da jeg prøvede.


8

fredag, 19. maj 2006, 20:58


nej ..gfx kort har vel 2 mulige porte man kan sætte skærmen i ?

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

flying-trickster

Gæst

9

fredag, 19. maj 2006, 20:59


Citeret

Originally posted by Fragman
nej ..gfx kort har vel 2 mulige porte man kan sætte skærmen i ?

Ja, det andet er bare ikke noget der passer til. Det er anderledes.


10

fredag, 19. maj 2006, 21:03


så har du vel en konverter dertil ? de fleste har 10 stykker eller lign liggende af dem tror jeg ....

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

flying-trickster

Gæst

11

fredag, 19. maj 2006, 21:04


Citeret

Originally posted by Fragman
så har du vel en konverter dertil ? de fleste har 10 stykker eller lign liggende af dem tror jeg ....

Så send en, for fik satme ikke noget med mit..


12

fredag, 19. maj 2006, 21:06


kom selv op og hent en...kiddesvej 2b,2 vejle....

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

flying-trickster

Gæst

13

fredag, 19. maj 2006, 21:08


Citeret

Originally posted by Fragman
kom selv op og hent en...kiddesvej 2b,2 vejle....

Hehe, æv, bor i Fredericia :p Men bare for en converter.
Er jeg blevet røvrendt, eller får man bare ik en med nogen gange? Hvorfor er der 2 porte? Tror slet ik det er porten der er noget galt med, det gamle GFX virkede jo heller ik deri :S


14

fredag, 19. maj 2006, 21:13


hmmm det kan sq være bundkortets agp port der er futtet af jo....

hvis du ved at skærmens ledning virker og ingen af de 2 gfx virker deri...så er det jo desværre nok problemet.

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

flying-trickster

Gæst

15

fredag, 19. maj 2006, 21:15


Citeret

Originally posted by Fragman
hmmm det kan sq være bundkortets agp port der er futtet af jo....

hvis du ved at skærmens ledning virker og ingen af de 2 gfx virker deri...så er det jo desværre nok problemet.

Jamen :S Det er helt nyt. Kan jeg teste det på nogen måder? Hvad synes du jeg skal gøre. Kæft hvor træls!


16

fredag, 19. maj 2006, 21:29


ja det er pisse træls....bundkortet er oftest det sværeste at fejlfinde....jeg ville nok smide det tilbage på 14 dages retten og købe et nyt...og så æde fragten.

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

flying-trickster

Gæst

17

fredag, 19. maj 2006, 21:30


Citeret

Originally posted by Fragman
ja det er pisse træls....bundkortet er oftest det sværeste at fejlfinde....jeg ville nok smide det tilbage på 14 dages retten og købe et nyt...og så æde fragten.

Vil ringe til Getmore og sige det, og høre om de også tror det er AGP porten på bundkortet. Og hvis det er ,sender jeg det tilbage og så siger jeg de skal sende et nyt bundkort af det samme til mig. Ville det ik være okay?


18

fredag, 19. maj 2006, 21:50


jo...men det har de ikke pligt til....så ikke sikkert de vil.

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

flying-trickster

Gæst

19

fredag, 19. maj 2006, 21:52


Citeret

Originally posted by Fragman
jo...men det har de ikke pligt til....så ikke sikkert de vil.

What?! De har da pligt til at tage den tilbage har de ikke? Får vel mine penge igen?


20

fredag, 19. maj 2006, 21:54


Citeret

Originally posted by flying-trickster

Citeret

Originally posted by Fragman
jo...men det har de ikke pligt til....så ikke sikkert de vil.

What?! De har da pligt til at tage den tilbage har de ikke? Får vel mine penge igen?


Hvis du først fortæller dem det er defekt, skal der jo en RMA til.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.