Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 9. august 2003, 21:39


Jeg har lige købt nyt grej.... første gang jeg har haft et Nforce bundkort, det køre nu godt, men i 3d mark, og pcmark, finder min cpu som en duron 1790 mhz???.. i opstarten står der athlon xp 2500+. jeg har sat jumperen på bundkortet til 166fsb, er der noget galt eller er det bare 3dmark der læser skod???

P4 2800mhz 800fsb På intel D865GLC.
Sapphire X800GT
4 X 512 mb DDR400
Øvrigt: nec 2510, 19" 970p, zippy tastatur, antec 1000 amg kabinet

2

lørdag, 9. august 2003, 21:43


3dmark01 tager fejl, det gør den også hos mig.
1790Mhz passer nogenlunde, en Barton 2500+ kører 11x166Mhz ~1833Mhz


3

lørdag, 9. august 2003, 21:44


det skal du ikke være ked af...det gør 3dmark oxo på min :)

Intel Q6600@3600
Asus P5K
4 GB Corsair XMS2 PC-6400
XFX HD5850
Samsung T220
Corsair HX 620W

4

lørdag, 9. august 2003, 21:44


AMD Barton XP 2500+

AMD XP 2500+

Der er ikke meget forskel :)

"She may not look like much, but she's got it where it counts, kid. I've made a lot of special modifications myself."

5

lørdag, 9. august 2003, 21:47


Tak for det, måtte lige vide om der var en "hemmelig" jumper eller noget et eller andet sted. :)

VI SES DERUDE :)

P4 2800mhz 800fsb På intel D865GLC.
Sapphire X800GT
4 X 512 mb DDR400
Øvrigt: nec 2510, 19" 970p, zippy tastatur, antec 1000 amg kabinet

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.