Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 21. marts 2006, 18:01


Hejsa

Jeg har et "lille" problem! Jeg er ved at samle en computer for en bekendt. Det er en Venice 3200+, 2x 512 MB Kingston Value, Asus A8N-SLI SE, Asus GF 6600 GT 256MB (m. passiv køling), 200 GB Samsung SATA2 og det hele sidder i et Antec Solution SLK2650-BQE.

Problemet består i at bundkortet står af første gang jeg starter maskinen! Først regnede jeg med at jeg havde fået et dødt mobo. Jeg fik det byttet og prøvede så igen: samme resultat! Så var jeg bange for at det PSU der var fecked. Men da jeg i går fik mobo nr. 2 byttet fik jeg lov til at teste PSU derinde også. Jeg smed det nye mobo (nr. 3) i kabinettet sammen med en af deres cpu'er (også en 3200+) og et GF 6200, og det hele kørte fint!

Da jeg kom hjem satte jeg min cpu og gfx i og så skete der ikke en bjælde! Alle blæsere starter osv, men den booter ikke. Jeg har testet gfx i en anden maskine, og det virkede fint...

HVAD FA.... ER DET GALT!?!? 8o

Kan det være PSU der fucker fordi et 6600 GT skal bruge mere størm end et 6200?

Eller er det gfx?

Håber I kan hjælpe!

- Antec SOLO
- GB Z68MA-D2H-B3
- i5-2500K
- 16GB PC3-12800
- GB HD 7850 OC 2 GB
- Samsung 840 Pro 256 GB
- Corsair HX520W
- Asus VK226H

* SRV: GB EP45-DS4, Q9650, 8GB PC2-8000 * HTPC: Asus P5N7A, E7400 *

2

tirsdag, 21. marts 2006, 21:16


Ingen der har et bud på hvad der kan være galt eller noget der er værd at prøve?

- Antec SOLO
- GB Z68MA-D2H-B3
- i5-2500K
- 16GB PC3-12800
- GB HD 7850 OC 2 GB
- Samsung 840 Pro 256 GB
- Corsair HX520W
- Asus VK226H

* SRV: GB EP45-DS4, Q9650, 8GB PC2-8000 * HTPC: Asus P5N7A, E7400 *

3

tirsdag, 21. marts 2006, 21:17


lyder underligt...måske en defekt stikkontakt eller for mange stik i en stikdåse der så laver overgang ?

Asus Rampage RoG x48, QX9770 @ 3,6ghz, pc8000/8500/ 4*2Gb, Seasonic 750W PSU,
Sapphire R9 270X 4GB OC Corsair H80, orthos stable 24/7.

4

tirsdag, 21. marts 2006, 21:33


Citeret

Originally posted by Fragman
lyder underligt...måske en defekt stikkontakt eller for mange stik i en stikdåse der så laver overgang ?


Det kan jeg ikke forestille mig. Jeg har bare taget kabler (strøm, mus, keyb osv) fra min nr. 2 maskine og sat over. Og jeg har aldrig før oplevet noget der bare minder om det!

- Antec SOLO
- GB Z68MA-D2H-B3
- i5-2500K
- 16GB PC3-12800
- GB HD 7850 OC 2 GB
- Samsung 840 Pro 256 GB
- Corsair HX520W
- Asus VK226H

* SRV: GB EP45-DS4, Q9650, 8GB PC2-8000 * HTPC: Asus P5N7A, E7400 *

5

tirsdag, 21. marts 2006, 22:20


Nu er jeg ikke den store computer nørd, men jeg har prøvet noget lignene. Det ødelagde godt nok ikke mit bundkort, men jeg kunne heller ikke boote op. Det viste sig at være rammene jeg havde sat i de forkerte slots. Det var åbenbart ikke lige meget....... Flyttede den ene block og så startede den sgu.

Asus A8V-Deluxe
AMD Athlon 64 3500+ (2210 MHz)
2*512 Mb Kingston pc-4000
200 Gb harddisk
Asus ax 800 xt Platinum Edition


3Dmark03 11804 point
3Dmark05 6039 point

6

tirsdag, 21. marts 2006, 22:35


lyder måske dumt men du har tjekket at bundkortet ikke kortslutter med noget i kabinettet
det lyder jo mærkelig at det kan køre uden for kabinetet men ikke når det bliver monteret deri

intel conroe E6750
XFX 680i LT
4 gbddr2 corsair dominator pc 8000
2stk XFX 8800GT
150gb raptor
750gb samsung F1
G5 mus
G15 tastatur
G25 wheel
logitech 5500 digital plaintronic surround headset

7

onsdag, 22. marts 2006, 09:12


Jeg har sådan et tower og der følger sådan nogen gummi dimser med som du skal huske at sætte på neden under dit mobo, ellers risikere du kontakt og som kan give kortslutning...

Jeg sys faktisk det tower er ret genialt og meget lydløst... man skal bare lige huske den lille detalje...

bag på dit tower i det hul hvor du sætter dine kort i, er der sådan en lille sort ting du tager ud... der er faktisk en lille plade du kan tage af den sorte ting, og inde i den er der en masse skruer etc og også de er dimser :)

held og lykke

Intel i5 760 @ 3.8 GHZ
Asus P7P55E-LX
8GB Kingston DDR3
Asus HD 5850 1GB GDDR5
Intel X25-V 40 SSD OS system
4xWD 120GB Sata in Raid 0
All powered by Corsair 600W
Samsung SyncMaster 2493HM

Seneste tests og artikler

0

ASUS Z97-PRO (Wi-Fi ac)

Så er det blevet tid til endnu
Læs Mere

0

Thermaltake Urban T81 - Full Tower

Denne test byder på et stort f
Læs Mere

2

Sony MDR-NC31EM Noise Cancelling earplugs

Sammen med Sony Xperia Z2 og X
Læs Mere

0

ASUS VG248Q 24 tommer 144Hz Gaming Monitor

ASUS er en producent alle kend
Læs Mere
Seneste nyheder

0

Ny NVIDIA GeForce 340.52 WHQL grafikkort driver

NVIDIA er kommet med en sprit
Læs Mere

0

HTC One M8 med Windows Phone 8.1

Det er ikke en and, den skulle
Læs Mere

0

Trials Fusion får første DLC pakke

Ubisoft er i dag kommet med DL
Læs Mere

7

Cooler Master med Dansk Dansk support på Tweak.dk

Du kan nu få dansk support fra
Læs Mere
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.