1

fredag, 10. marts 2006, 16:22


En af mine venners computer opføre sig underligt. han har det problem at computeren engang imellem sidder fast. Dog aldrig i windows, men det sker f.eks. hvis man vil ind i bios, eller bare når den starter op. Computeren fryser dog ikke, da man kan se at denne _ blinker, og man kan også genstarte med ctrl+alt+del. Har prøvet at skifte rammene ud og så virker den perfekt igen. Så jeg tænkte at det nok var rammene, men de virker perfekt i andre computere. Så hvad kan problemet være? og endnu vigtigere hvad kan man gøre for at løse det??

har prøvet at opdatere biosen og nulstille den, men intet virker ordentligt

mvh
Bjarke


2

fredag, 10. marts 2006, 16:46


Prøv en bios update, men hvis du kører, men andre ram kommer det problem så ALDRIG? hvor hvis det ikke gør er de nok defekte, eller bundkortet har noget problemer med liige præcis de ram

SØGER OPTERON 185 til s. 939

Dont hate tha playa, hate tha game
CPU: Athlon64 3500+ winny@2200mhz
Bundkort: A8N-SLI deluxe, nVidia nForce4
Grafikkort: MSI NX6800-TD256E GeForce 6800 PCI-E 256MB GDDR3.@415/881 cooled by ac cooling5 rev.2
Ram: 2x1GB kingston Value pc3200, 400mhz ddr
PSU: 450watt, 14A på 12'ern
CD/DVD drev: NEC DVD-ROM DV-5700A
DVD brænder: NEC DVD_RW ND-3540A

3

fredag, 10. marts 2006, 17:45


Jeg har endnu ikke stødt på nogle problemer med de andre ram, men det sjove er at han har kørt med de andre ram i 6mnd uden problemer.


4

fredag, 10. marts 2006, 17:46


Syntes bare også det er underligt at de gamle stadig virker helt perfekt i windows


5

fredag, 10. marts 2006, 18:24


prøv at køre en memtest i et par timer og ser om der kommer fejl.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.