Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 14. februar 2006, 11:10


Hvilket fladskærms tv skal man vælge, LCD, Plasma eller TFT? Og er der nogen der kan forklare lidt generelt om fladskærms tv?


2

tirsdag, 14. februar 2006, 11:14


Lad Plasma være! LCD gir et meget pænere pic. og Plasma må man ikke vende og dreje, for så går det i stykker.. det skal altid holdes på den rette led, altså ingen tiltning eller vende det på hovedet..
Så jeg ville tag et LCD ligesom min fladskærm er.

Mvh Mads :T


3

tirsdag, 14. februar 2006, 11:18


Ok, så blev jeg da det klogere ! Hvilken slags tv er dette så ? : http://www.hifipriser.dk/listprices.asp?…685&Images=true


4

tirsdag, 14. februar 2006, 11:22


jeg vil os hellere enbefale lcd, også fordi at plasma har en grim tendens til, efter noget tid, at dens sorte farve fader, og bliver mere grå end sort med tiden. Samt der skal ingenting til før et bestemt billede brænder sig fast dvs, at billedets konturer brændes fast så lige meget hvad du gør, så er de der bare som skygger på alt andet.


6

tirsdag, 14. februar 2006, 11:32


Citeret

Originally posted by PTN
http://www.hifipriser.dk/listprices.asp?…685&Images=true er dette tv godt?

Det har fået 4 stjerner og et par flotte ord: http://www.hifipriser.dk/listprices.asp?Bedom=true&ID=153685


7

tirsdag, 14. februar 2006, 17:19


En anden ulempe ved Plasma er at de har begrænset levetid. Sidst jeg hørte havde de omkring 5000 brændetimer, og de havde store problemer med at forbedre dette. Det kan dog være blevet forbedret.

Den eneste fordel jeg umiddelbart ser ved Plasma er at de kan fås i større størrelser (samt at de er billigere), og den forskel er også ved at blive elimineret. LCD er oppe i 42".

---------------------------------------------------------------
Bærbar computer
10 fingre
2 øjne
1 hjerne
---------------------------------------------------------------

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.