Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 5. februar 2006, 23:22


Drevet kan ikke læse cd'er eller dvd'er. Har prøvet at sætte det som både master og slave intet af det fungere

Asus p5p800
2 x GEIL pc3200
Asus FX5200 (skod kort :roller:)

2

søndag, 5. februar 2006, 23:25


Kan du se den i bios?

Macbook 15"4
2,3 ghz i7 Quadcore
500gb hdd
4gb ram

3

søndag, 5. februar 2006, 23:47


Citeret

Originally posted by Mykness
Drevet kan ikke læse cd'er eller dvd'er. Har prøvet at sætte det som både master og slave intet af det fungere

Prøv at fjerne dvd-drevet i Enhedhåndtering -> genstart og la' din pc selv finde nyt hardware og installere driverne til det.
Hjalp mig for ik' så længe siden, da jeg pludselig oplevede nogenlunde det samme. Håber det bare er det der skal til. GL.


4

mandag, 6. februar 2006, 00:25


Ja jeg kan godt se drevet i bios
Jeg har prøvet at fjerne drevet i enhedshåndtering og genstarte men det har ikke løst problemmet

Asus p5p800
2 x GEIL pc3200
Asus FX5200 (skod kort :roller:)

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Mykness" (06.02.2006, 00:26)


5

mandag, 6. februar 2006, 00:56


Citeret

Originally posted by Mykness
Ja jeg kan godt se drevet i bios
Jeg har prøvet at fjerne drevet i enhedshåndtering og genstarte men det har ikke løst problemmet

Kører du med noget daemontools eller andre programmer af den slags - el. evt. InCd. Prøv at slå dem fra (hvis du har dem kørende)


6

mandag, 6. februar 2006, 09:49


Jeg kørte med alcohol, men har prøvet at afinstallere det. Virker stadig ikke der er sku nok noget galt med drevet

Asus p5p800
2 x GEIL pc3200
Asus FX5200 (skod kort :roller:)

7

tirsdag, 7. februar 2006, 21:58


prøvede som sidste udvej at sætte jumperen til cable select og vola så virkede lortet, mystisk mystisk :clap:

Asus p5p800
2 x GEIL pc3200
Asus FX5200 (skod kort :roller:)

8

tirsdag, 7. februar 2006, 22:23


Citeret

Originally posted by Mykness
prøvede som sidste udvej at sætte jumperen til cable select og vola så virkede lortet, mystisk mystisk :clap:

Cool . . . and weird - men godt det virker. :9xo


9

torsdag, 23. februar 2006, 22:52


Hmm
Efter at være gået over til cable select troede jeg alt var godt men ak ak
det viste sig bare at drevet nu godt kunne læse men kun i 5 - 10 sec maks. Derefter skrev jeg til Plextor og fik uden problemmer tilsendt et nyt drev, men her er der fuldstændig samme problem.
Hvad kan dog være galt???

tak for hjælpen iøvrigt

Asus p5p800
2 x GEIL pc3200
Asus FX5200 (skod kort :roller:)

10

torsdag, 23. februar 2006, 23:32


Citeret

Originally posted by Mykness
Hmm
Efter at være gået over til cable select troede jeg alt var godt men ak ak
det viste sig bare at drevet nu godt kunne læse men kun i 5 - 10 sec maks. Derefter skrev jeg til Plextor og fik uden problemmer tilsendt et nyt drev, men her er der fuldstændig samme problem.
Hvad kan dog være galt???

tak for hjælpen iøvrigt


Tror nærmere at det er dit bundkort, som er problemet. Har du prøvet at sætte den på en anden controller i bundkortet.

Men skriv evt. lidt om hvilket bundkort du bruger, samt om du har opdateret det med den seneste bios, osv. Nero brænder programmet, har noget software til at teste ens drev med, så det kan du evt. prøve - hvis du har Nero.

Chieftec DragonMidi 580W PSU E5200@3,1GHzZalman s9500
4GB KingstonHyperX PC8500, 2x320GB 7200.10, 2x500GB 7200.10, NEC 4571A, , HIS HD5850 1024MB, Asus P5QL-EM
Chieftec DragonMidi 500W PSU E8400@3,6GHz Zalman s9500
8GB KingstonHyperX PC8500, 200GB 7200.7, 1x320GB BaracudaES, 1xRaptor 1 , NEC4551A, Sapphire Vapor-X HD4890 1024MB, Asus P5QL-E
Antec 300, 1000W PSU E8600@4GHzZalman s9500
8GB KingstonHyperX PC8500, 1x320GB 7200.12, 1x250GB 7200.11, NEC 4571A, Crossfire Asus HD4870EAX 512MB+Sapphire HD4870 512MB, Asus P5Q-Deluxe
Acer4651LMI,2GB DDR2,6600Go
AcerAspireOne, A150@1,5GB ram og 500GB HD. 2xSamsung 940B,2xAcer24"

11

torsdag, 23. februar 2006, 23:35


kan også være selve kablet...

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + WD 500 GB, Sapphire R9 270X 4GB OC(dualkort).

12

torsdag, 23. februar 2006, 23:40


Citeret

Originally posted by Fragman
kan også være selve kablet...


Hvis du har et andet kabel, er det et godt sted at starte. Personligt har jeg dårlig erfaring med CD/DVD drev og så kabler der er over 60 cm. Købte en maskine med et DVD drev på et 90cm kabel = ingen succes, men kablet kan jo have en defekt i sig selv, så lav lidt omrokering. ;)

Chieftec DragonMidi 580W PSU E5200@3,1GHzZalman s9500
4GB KingstonHyperX PC8500, 2x320GB 7200.10, 2x500GB 7200.10, NEC 4571A, , HIS HD5850 1024MB, Asus P5QL-EM
Chieftec DragonMidi 500W PSU E8400@3,6GHz Zalman s9500
8GB KingstonHyperX PC8500, 200GB 7200.7, 1x320GB BaracudaES, 1xRaptor 1 , NEC4551A, Sapphire Vapor-X HD4890 1024MB, Asus P5QL-E
Antec 300, 1000W PSU E8600@4GHzZalman s9500
8GB KingstonHyperX PC8500, 1x320GB 7200.12, 1x250GB 7200.11, NEC 4571A, Crossfire Asus HD4870EAX 512MB+Sapphire HD4870 512MB, Asus P5Q-Deluxe
Acer4651LMI,2GB DDR2,6600Go
AcerAspireOne, A150@1,5GB ram og 500GB HD. 2xSamsung 940B,2xAcer24"

13

fredag, 24. februar 2006, 20:52


Mit bundkort er et asus p5p800

Jeg tror jeg har prøvet samtlige instillinger drevet kan instaleres i.

hved i om det kunne skyldes evt controller driver og vor man så kan finde en ny??? (har prøvet asus hjemmeside men der kan jeg ikke finde noget om det)

Nu vil jeg prøve at opdatere min bios og se om det hjælper

Asus p5p800
2 x GEIL pc3200
Asus FX5200 (skod kort :roller:)

14

fredag, 24. februar 2006, 21:27


nu har jeg opdateret bios det hjalp ikke ;(

Asus p5p800
2 x GEIL pc3200
Asus FX5200 (skod kort :roller:)

15

fredag, 24. februar 2006, 22:07


Prøv at sætte et halt andet drev i, som du ved virker..! Hvis det virker udelukker det da i hvert fald kabel eller MB

DoGK

Har byttet den stationære ud med laptop:
Pentium Dual-Core
4 Gb DDRIII
160 Gb - sataII
nVidia Geforce 9300M GT
15",6 - screen
win7 ultimate

16

fredag, 24. februar 2006, 22:19


har et NEC dvd-brænder drev, det virker upåklageligt i de forskellige positioner

Asus p5p800
2 x GEIL pc3200
Asus FX5200 (skod kort :roller:)

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.