Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 25. december 2005, 11:53


Hej Tweaks. God jul til alle!

Så er den helt gal! Vi gav min svigerfar en Creative Muvo V200 i julegave og i går aftes ville jeg lige putte den nye firmware ind. Jeg har gjort det før på en anden model, så det skulle jo ikke være noget problem. Efter et par forsøg hvor den ikke rigtig ville finde afspilleren, gik den igang. Jeg kom til et skærmbillede hvor man kunne se den nuværende firmware vers. (xx.04.04) og at den nye vers. hedder (xx.10.10) Efter et par forsøg hvor den sagde at der ikke var tilsluttet en Muvo gik den igang. Den fik opdateret til nyeste firmware, og siden da har den været død. D-Ø-D.
Min svigerfar sover stadig efter en druktur i går aftes, så han ved det ikke endnu. Så det ville være fedt at få det fikset inden han vågner :D

* Intel E8400 * Corsair 2 x 2GB PC2 6400 800Mhz * Zotac 8800 GT Amp x2 *
* Asus P5N32-E SLI PLUS * Barracuda IV 80 GB (2MB) * Barracuda X 250 GB (8MB) * WD 200GBS-ATA *
* Win 7 64 * NEC ND-3500A * Kabinet: Antec 900 * Samsung SyncMaster 206BW *

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "DjCuz" (25.12.2005, 11:54)


2

søndag, 25. december 2005, 17:10


Slet ingen der kan hjælpe? Har søgt på google og Creative uden held, venter desuden på svar fra Creative som jeg har mailet til....

NEED BACKUP

* Intel E8400 * Corsair 2 x 2GB PC2 6400 800Mhz * Zotac 8800 GT Amp x2 *
* Asus P5N32-E SLI PLUS * Barracuda IV 80 GB (2MB) * Barracuda X 250 GB (8MB) * WD 200GBS-ATA *
* Win 7 64 * NEC ND-3500A * Kabinet: Antec 900 * Samsung SyncMaster 206BW *

3

søndag, 25. december 2005, 17:26


hm sry men kan ikke komme på andet end at prøve igen, og så håbe den overwriter det gamele og mislykkede og derved reter fejlen, :(

kan du SLET ikke finde den på computeren nu når du slutter den til?

E8400 @ 4.05GHz 1.2V Lapped/Lapped TRUE Black 2xP12
HD4850 512 @ 730/1075 HR03 GT B9

4

søndag, 25. december 2005, 20:47


Desværre nej... Hverken når den sidder som usb-key eller når vi skal prøve at tænde den som mp3 afspiller. Der er ikke liv i den. Fatter hat.

* Intel E8400 * Corsair 2 x 2GB PC2 6400 800Mhz * Zotac 8800 GT Amp x2 *
* Asus P5N32-E SLI PLUS * Barracuda IV 80 GB (2MB) * Barracuda X 250 GB (8MB) * WD 200GBS-ATA *
* Win 7 64 * NEC ND-3500A * Kabinet: Antec 900 * Samsung SyncMaster 206BW *

Seneste tests og artikler

0

Fractal Design KELVIN bundle

Fractal Design har meldt sig p
Læs Mere

0

Creative T30 Wireless 2.0

Det er en gammel traver på lyd
Læs Mere

2

SilverStone Nightjar 520W Fanless

Silverstone har bedt os på Twe
Læs Mere

7

Logitech G910 Orion Spark

Hvis du er på udkig efter et n
Læs Mere
Seneste nyheder

0

Chromecast runder en milliard casts

Google præsenterede i går dere
Læs Mere

0

Microsoft smider penge efter CyanogenMod projektet

Microsoft har meldt sig på ban
Læs Mere

0

LG snart klar med nogle yderst fleksible OLED skærme

Kampen om at lave den mest fle
Læs Mere

4

Tweak.dk opretter handelsforum på Facebook

Tweak.dk ekspanderer sitet med
Læs Mere
Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.