Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 13. december 2005, 19:34


Min stationær og bærbar gider sku ikke arbejde sammen! Jeg vil bare have dem til at kunne dele filer med et krydskabel, men det vil de åbenbart ikke :rolleyes: Har givet dem samme arbejdsgruppe, men de kan stadig ikke finde hinanden.
Har også prøvet i cmd, og se om de overhovedet kunne finde hinanden, og det kan de ikke. Har også prøvet at lave sådan et "mindre hjemme - eller kontornetværk" som det så fint hedder, men det virker åbenbart heller ikke. Nogen der har et bud på hvad problemet kunne være?


pft.

Folk kaster hænder op som kannibaler med bulimi !

2

tirsdag, 13. december 2005, 20:22


tjek kablet og prøv evt med et andet et. ellers vil jeg sige go for en router men er selfølgelig lidt ærgeligt hvis det ikke er nødvendigt. og så tjek om det er et krydskabel men det har du sikkert allerede :crazyeyes:

[IMG]http://www.tweak.dk/forum/attachment.php?attachmentid=9213&sid=[/IMG]

3

tirsdag, 13. december 2005, 20:37


har du installeret ipx protokollen til begge ? ...er ikke sikker men mener det er nødvendigt når man bruger krydskabel...

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

4

tirsdag, 13. december 2005, 21:15


Citeret

Originally posted by Fragman
har du installeret ipx protokollen til begge ? ...er ikke sikker men mener det er nødvendigt når man bruger krydskabel...

Og ipx protokollen er? mener du TCP/IP?

Folk kaster hænder op som kannibaler med bulimi !

5

tirsdag, 13. december 2005, 21:16


nej ipx.....

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

6

tirsdag, 13. december 2005, 22:13


Citeret

Originally posted by Fragman
har du installeret ipx protokollen til begge ? ...er ikke sikker men mener det er nødvendigt når man bruger krydskabel...


IPX er ligegyldig i dag, det bruges kun af gamle spil og programmer.

Tjek i stedet at du har sat Windows (og/ eller 3rd party) firewalls rigtigt op på begge maskiner.

Har du prøvet at give maskinerne manuel IP?

Prøv fx 192.168.1.2 på den ene og 192.168.1.3 på den anden.


7

torsdag, 15. december 2005, 08:11


vi havde samme problem her hjemme .
men ipx fiksede problemet så det er et forsøg værd....

Fx 8320 | Asus R9 280x | ASUS M5A97 EVO 2.0 | 8 gb G.Skill ARES 1866 MHz cl9 | 120 gb samsung 840 evo ssd
Canon 700d - Røde videomic go

8

torsdag, 15. december 2005, 08:16


Ligesom Zulu siger kan du jo være nødt til at tildele dem IP manuelt, da de jo ikke får en IP af router eller DHCP

giv ex. den ene 10.10.10.1 og den anden 10.10.10.2

MSI 3.0 & QcK Heavy
AMD 64 Venice 3500+ @ 2500 mhz 24/7
DFI UT SLI-D
Kingston 2x1024 PC3200 @ 230mhz - 2,5-3-3-7
Geforce 7900 GT
550W antec Truepower
Windows XP

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.