Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 12. november 2005, 02:08


Heysa


Nu har jeg endelig fået købt en bærbar og er glad for den.
Det er en ret gammel computer, som primært skal bruges til skolearbejde osv.
Den har 700mhz, 352mb ram og et SiS 630/730 GFX
Problemet er, at jeg ikke kan spille nogen som helst spil derpå. Når jeg prøver at åbne f.eks Elastomania står der: "SetDisplayMode did not succed" Og ved wc2 kommer der en fejl hvor der står noget med at jeg skal sætte opløsningen på skrivebordet ned, men det har jeg prøvet uden held. Jeg har også et problem når jeg ser film, men det ved jeg ikke om det er fordi den er for langsom, fordi når jeg afspiller en film i Media Player går det billedet nærmest i slowmotion, lyden fortsætter dog.
Har prøvet at hente driver fra www.sis.com, men det virker ikke. Håber i har nogle forslag, ellers må jeg jo nøjes med at spille pokemon og 7 kabale:D

CPU: i5-6600k @ 4.0GHz
GPU: GTX 1060 6GB
RAM: 16GB DDR4 HyperX
MOBO: Asus Z170i Pro Gaming
SSD: Samsung 750 Evo 500GB
Kabinet: Mini ITX Sugo SG13

2

lørdag, 12. november 2005, 03:28


hvad hedder modellen.. lyder virkelig som et driver prob.

[IMG]http://www.tweak.dk/forum/attachment.php?attachmentid=16573&sid=[/IMG]

3

lørdag, 12. november 2005, 10:44


ehmm.. er faktisk ikke helt klar over det, det står ikke i manualen, og udenpå står der bare Vega+
Kan det evt. være bundkorts driver der mangler? Siden jeg har prøvet med GFX driver

CPU: i5-6600k @ 4.0GHz
GPU: GTX 1060 6GB
RAM: 16GB DDR4 HyperX
MOBO: Asus Z170i Pro Gaming
SSD: Samsung 750 Evo 500GB
Kabinet: Mini ITX Sugo SG13

4

lørdag, 12. november 2005, 13:57


Citeret

Originally posted by p3t3r
ehmm.. er faktisk ikke helt klar over det, det står ikke i manualen, og udenpå står der bare Vega+
Kan det evt. være bundkorts driver der mangler? Siden jeg har prøvet med GFX driver


Ring til SDDATA og bed om de originale drivere.. Det koster omkring 100 kr.

http://www.sddata.dk/

[IMG]http://www.tweak.dk/forum/attachment.php?attachmentid=16573&sid=[/IMG]

5

søndag, 13. november 2005, 01:53


Ok..

Har en sørgelig nyhed, nu virker den slet ikke ;S

CPU: i5-6600k @ 4.0GHz
GPU: GTX 1060 6GB
RAM: 16GB DDR4 HyperX
MOBO: Asus Z170i Pro Gaming
SSD: Samsung 750 Evo 500GB
Kabinet: Mini ITX Sugo SG13

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.