Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 11. oktober 2005, 20:50


hej alle sammen.
kan det ikke være mit bundkort der er gået når jeg har prøvet alt starter jeg det med ram og cpu er det også galt den siger biib også med andre ram siger den bib. jeg har også prøvet med en anden cpu...!

håber i kan hjælpe mig på forhånd tak.

regards


2

tirsdag, 11. oktober 2005, 21:53


har du skiftet bundkort lige inden?

Er der hoppet en lille "starter" pins af mobo'et der går fra tændknappen?


Seneste tests og artikler

5

Logitech G910 Orion Spark

Hvis du er på udkig efter et n
Læs Mere

0

AverMedia EzRecorder 130, Live Gamer HD Lite og LGP Lite

Du kender højst sandsynligt pr
Læs Mere

0

Dicota Top Traveller Pro

Dicota har sendt os en af dere
Læs Mere

0

NZXT DOKO

Vi ser mange spændende ting i
Læs Mere
Seneste nyheder

0

Snapchat ændrer spillereglerne

Hvis I ikke allerede har opdag
Læs Mere

0

Apple lander verdenshistoriens største kvartalsoverskud

Apple har for nyligt præsenter
Læs Mere

5

Samsung EVO 840 lider stadig af hastighedstab

På trods af at Samsung sidste
Læs Mere

0

Performance i den nye Unreal Engine 4 bryder alle grænser

Manden bag de berygtede og meg
Læs Mere
Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.