Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 25. maj 2005, 19:03


hey.. har fået en samsung 200gb hdd.. den vises kun som 127gb i windows, men vises godt nok som de 200gb i bios... hvad er der galt.. kører kun med service pack 1 til xp pro


2

onsdag, 25. maj 2005, 19:05


har du slået LBA til i bios?

bruger du et ata 133 kabel?

Intel Q6600@3600
Asus P5K
4 GB Corsair XMS2 PC-6400
XFX HD5850
Samsung T220
Corsair HX 620W

3

onsdag, 25. maj 2005, 19:07


Citeret

Oprindeligt indlæg af Psykozen
har du slået LBA til i bios?

bruger du et ata 133 kabel?


yes.. alt er slået til og bruger ATA 133 kabel...


4

onsdag, 25. maj 2005, 19:31


er du helt sikker på du bruger SP1?

ellers ved jeg ikke hvad der kan være galt

Intel Q6600@3600
Asus P5K
4 GB Corsair XMS2 PC-6400
XFX HD5850
Samsung T220
Corsair HX 620W

5

onsdag, 25. maj 2005, 19:33


jeps... bruger SP1 og hentede den for et par dage siden...


6

onsdag, 25. maj 2005, 19:38


Citeret

Oprindeligt indlæg af IT Professor
jeps... bruger SP1 og hentede den for et par dage siden...


Det er SP2. Man kan vist ikke hente SP1 mere?


7

onsdag, 25. maj 2005, 20:05


du skal kører ntfs ellers virker den ikke i xp..

Asus Deluxe X99 Intel I7 5930k 3.5 @ 4.6 Socket 2011 v3 - H2O
Asus Nvidia - 2 x 980 Ti i SLI - Asus 27" g-sync PG278QE
OCZ Express RevoDrive 3 x2 SSD 240 GB 1500/1225 MB/S
HyperX Preadator DDR4 32 gb 8 x 4 gb 3000 Mhz
ThermalTake ToughPower 1200Watt - Windows 10, 64 bit Blog

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Meinder" (25.05.2005, 20:07)


8

torsdag, 26. maj 2005, 20:38


selvfølgelig kører jeg ntfs system.. klart 8o ... og man kan godt hente SP 1 over microsoft stadigvæk..


9

fredag, 27. maj 2005, 05:50


OK.. Nu da du kører SP1, så prøv at hent en trial af Partition Magic og se om du kan se resten af drevet derinde..
Så burde det være muligt at smække resten på det nuværende drev.


10

fredag, 27. maj 2005, 11:06


Så, så Johnny ;).. Det hjælper ikke at installere SP1 - SP1 skal være integreret på den windows XP cd, som du formaterer disken med :P

[ - EOS 400D - ] - [ - HP EliteBook - ] - [ - iPhone 5 - ] - [ - Thinkpad X430s - ]

[ - AMD PII 545 - 4 GB RAM - M4A78-EM - 10TB - ][/size]

11

fredag, 27. maj 2005, 20:35


Citeret

Oprindeligt indlæg af IT Professor
jeps... bruger SP1 og hentede den for et par dage siden...

Hvor i Windows ser du, at disken kun er 127 GB?

Hvis du bare har kigget i Stifinder, skal du være klar over, at Windows ikke af sig selv giver sig til at resize eksisterende partitioner, bare fordi du installerer SP1. Heldigvis. Så C:\ vil stadig have samme størrelse som før opgraderingen.

Men hvis du kigger nærmere på din harddisk (f.eks. via Control Panel | Administrative tools | Computer management | Storage | Disk management), vil du sandsynligvis opdage, at du har 60-70 GB ubrugt plads efter din(e) eksisterende partition(er). Den plads kan du bruge til enten at resize en eksisterende partition (kræver ekstra software som f.eks. Partition Magic) eller oprette en ekstra partition.

-

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Gnavpot" (27.05.2005, 20:36)


Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.