Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 9. maj 2005, 16:17


Ja så fik jeg så købt sådan en fin lille USB flash harddisk på 256mb så jeg kan fragte min rapport frem og tilbage. Der er dog lige lidt problemer. Når jeg smider den i min computer dukker den ikke op i 'denne computer' eller i stifinderen.
Når jeg går ind i computeradministration kan jeg godt se den under flytbare medier og under diskhåndtering og jeg kan også trykke på åben og komme ind på drevet (!) MEN!
Når jeg så kommer derind står der ingenting i adresse bjælken. Jeg har pt givet den drevet S: og hvis jeg skriver S:\ i adresse bjælken kan den heller ikke komme ind på den.

I min desperation forsøgte jeg at formatere den et par gange og prøvede også at slette partitionen. Desværre viste det sig at det var min 260 gb harddisk jeg slettede partitionen på istedet så der røg lige lidt.. Ja diverse sager.
Håber der er nogen der kan hjælpe mig. Med sandisk'en altså.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.