Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 20. marts 2005, 22:32


Jeg har et mindre problem med mine VX ram

Jeg kan ikke boote hvis begge klodser sidder i, og nogle gange kan de godt

Setup:

MSI K8N Neo2
A64 3500+ (235*11)
OCZ PC3200 VX ~ 3.7 volt

Men det sjove er, hvis jeg booter en gang og slukker den, og sætter den anden klods i, så booter den fint, men prøver jeg boote efter det, virker det ikke.

Jeg har købt CPU og Ram af min ven, KoGer|Max, og der virker det fint nok, han har samme board.

Nogen der har en ide til hvad det kan være ?

"Let's face it, we're not changing the world. We're building a product that helps people buy more crap and watch porn."
Bill Watkins, CEO Seagate Technology

2

søndag, 20. marts 2005, 22:40


hvilke ram slots bruger du til rammene og vilken en til bosteren?

Lian Li PC75
Asus P5B & E6600 Conroe


3

søndag, 20. marts 2005, 22:42


1 og 2 til ram og 4 til boosteren

"Let's face it, we're not changing the world. We're building a product that helps people buy more crap and watch porn."
Bill Watkins, CEO Seagate Technology

4

søndag, 20. marts 2005, 22:43


hvilken bios kører du med?

Lian Li PC75
Asus P5B & E6600 Conroe


5

søndag, 20. marts 2005, 22:45


Kan ikke version nr, men den nyeste

"Let's face it, we're not changing the world. We're building a product that helps people buy more crap and watch porn."
Bill Watkins, CEO Seagate Technology

6

søndag, 20. marts 2005, 22:58


tror han kører med en anden bios end dig måske en beta.

Dem kan du finde her.

http://www.lejabeach.com/MSIK8N/k8nneo2.html

Hvad når du prøver at boote ved 200 fsb kan den det med begge klodser i.

Lian Li PC75
Asus P5B & E6600 Conroe


7

søndag, 20. marts 2005, 23:29


måske lidt mere volt til cpuen eller prøv med 10x235

Asus Rampage IV BE - EK-FB KIT ASUS R4BE
E5 1660 v2 - XSPC Raystorm

2x XFX R9 290 - EK-FC R9-290X (Rev.2.0)
4x4gb Dominator 2133mhz
Corsair AX1200
2xDell 2410 WFP + 1x Dell 2407 WTF 5760x1200
3x DD5. Dual loop
3x Ocool 360 45mm 1 EK 360 Coolstream 45mm
XSPC Cube


8

søndag, 20. marts 2005, 23:32


giv rammene rigeligt med volt :) gerne 3 eller over.

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

9

søndag, 20. marts 2005, 23:57


Citeret

Oprindeligt indlæg af Fragman
giv rammene rigeligt med volt :) gerne 3 eller over.


Hvis jeg ikke tager meget fejl, skriver han:

"OCZ PC3200 VX ~ 3.7 volt"


10

mandag, 21. marts 2005, 00:37


Citeret

Oprindeligt indlæg af Viking
måske lidt mere volt til cpuen eller prøv med 10x235


Vcore burde da ikke have indfyldelse på mine ram ?

"Let's face it, we're not changing the world. We're building a product that helps people buy more crap and watch porn."
Bill Watkins, CEO Seagate Technology

11

mandag, 21. marts 2005, 17:10


Citeret

Oprindeligt indlæg af Happy^

Citeret

Oprindeligt indlæg af Fragman
giv rammene rigeligt med volt :) gerne 3 eller over.


Hvis jeg ikke tager meget fejl, skriver han:

"OCZ PC3200 VX ~ 3.7 volt"


Måske er det for høj spænding. Har hørt at det kan volde problemer at Vdimm på over 3,5V or so på det board. Prøv ved 3,0V-3,3V

A64 3000+ Winny @ 2,6GHz
MSI K8N Neo2 Platinum-54g
512MB PC3000 KHX BH-5 3,3V
Creative FX5900 Vmod
Western Digital 200GB
Antec True380 railmod

12

mandag, 21. marts 2005, 21:45


Citeret

Oprindeligt indlæg af KaZ

Citeret

Oprindeligt indlæg af Happy^

Citeret

Oprindeligt indlæg af Fragman
giv rammene rigeligt med volt :) gerne 3 eller over.


Hvis jeg ikke tager meget fejl, skriver han:

"OCZ PC3200 VX ~ 3.7 volt"


Måske er det for høj spænding. Har hørt at det kan volde problemer at Vdimm på over 3,5V or so på det board. Prøv ved 3,0V-3,3V


Og der er da SLET ingen grund til så mange volt ved den hastighed.. 3-3,3 burde være rigeligt.


13

mandag, 21. marts 2005, 23:32


Citeret

Oprindeligt indlæg af Fumle

Citeret

Oprindeligt indlæg af Viking
måske lidt mere volt til cpuen eller prøv med 10x235


Vcore burde da ikke have indfyldelse på mine ram ?

hvis cpuen ikke vil køre 2585 mzh uden at få lidt mere power *hvis den overhovedet vil køre 2585mzh med dit setup*

Asus Rampage IV BE - EK-FB KIT ASUS R4BE
E5 1660 v2 - XSPC Raystorm

2x XFX R9 290 - EK-FC R9-290X (Rev.2.0)
4x4gb Dominator 2133mhz
Corsair AX1200
2xDell 2410 WFP + 1x Dell 2407 WTF 5760x1200
3x DD5. Dual loop
3x Ocool 360 45mm 1 EK 360 Coolstream 45mm
XSPC Cube


14

tirsdag, 22. marts 2005, 00:32


Citeret

Oprindeligt indlæg af Viking

Citeret

Oprindeligt indlæg af Fumle

Citeret

Oprindeligt indlæg af Viking
måske lidt mere volt til cpuen eller prøv med 10x235


Vcore burde da ikke have indfyldelse på mine ram ?

hvis cpuen ikke vil køre 2585 mzh uden at få lidt mere power *hvis den overhovedet vil køre 2585mzh med dit setup*


Den kan køre 250*11, så den kan den skam godt klare, men jeg vil da lige prøve begge klodser ved 200mhz

"Let's face it, we're not changing the world. We're building a product that helps people buy more crap and watch porn."
Bill Watkins, CEO Seagate Technology

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.