Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 13. marts 2005, 17:27


Hey.

Jeg fik en bærbar over for at lave et problem, som var opstået pga. noget spyware. Efter at have opdateret en del software og lignende, så begyndte maskinen på at lukke automatisk ned. Først tænkte jeg på, om det kunne være batteriet, så smed noget strøm på, men lige lidt hjalp det. Prøvede at fjerne de ting jeg havde installeret, men den blev ved. Så prøvede jeg at boote på Knoppix, for at fjerne Windows installationen som mulighed, men igen gjorde den det samme. Det sjove er så, at jeg prøvede at lave en format c: og reinstall af Windows XP, og det kørte fint. Det tog vel 45 min., men da jeg så kom ind i Windows begyndte den igen.

Den slukker bare automatisk efter ca. 5 min. Hvad gør jeg?

ABit IP35 Pro -- Q6600 -- AMD 7850 HD -- 6GB RAM -- Corsair HX620 -- 120GB SSD -- Auzentech 7.1

2

søndag, 13. marts 2005, 19:10


Citeret

Oprindeligt indlæg af Alaza
Hey.

Jeg fik en bærbar over for at lave et problem, som var opstået pga. noget spyware. Efter at have opdateret en del software og lignende, så begyndte maskinen på at lukke automatisk ned. Først tænkte jeg på, om det kunne være batteriet, så smed noget strøm på, men lige lidt hjalp det. Prøvede at fjerne de ting jeg havde installeret, men den blev ved. Så prøvede jeg at boote på Knoppix, for at fjerne Windows installationen som mulighed, men igen gjorde den det samme. Det sjove er så, at jeg prøvede at lave en format c: og reinstall af Windows XP, og det kørte fint. Det tog vel 45 min., men da jeg så kom ind i Windows begyndte den igen.

Den slukker bare automatisk efter ca. 5 min. Hvad gør jeg?


Er den med en desktop P4?

Det lyder som om den bliver for varm og lukker ned for ikke at brænde af.

Også kendt som "Medion-fænomenet"... ;)


3

søndag, 13. marts 2005, 20:00


Det er @Computer, og ja, det er en P4.

ABit IP35 Pro -- Q6600 -- AMD 7850 HD -- 6GB RAM -- Corsair HX620 -- 120GB SSD -- Auzentech 7.1

4

søndag, 13. marts 2005, 21:12


Citeret

Oprindeligt indlæg af Alaza
Det er @Computer, og ja, det er en P4.


Har du mulighed for at måle temp på den?
Fx med Everest eller Sandra.

Prøv at ringe og snakke med @, og hør om det er et kendt fænomen.
Hvis der stadig er garanti og/eller reklamationsret på er det bare om at få den sendt retur til rep.


5

søndag, 13. marts 2005, 21:54


Citeret

Oprindeligt indlæg af Alaza
Det er @Computer, og ja, det er en P4.


Nu du nævner dem.. Kører de fint ? Altså yder det godt og kører spil osv ? (Bortset fra dit problem selvf. :)))

Har en ECS skod bæbar.. Den er altså BARE dårlig.. :/

Core i7 920 @ 4.2 GHz
Corsair XMS3 3x 2GB DDR3-1600 Ram
2x GeForce GTX295
EVGA X58 Classified 3x SLI
2x VelociRaptor 150 GB @ RAID 0
Corsair HX1000 PSU
Corsair 800D Kabinet

6

søndag, 13. marts 2005, 22:09


Aida32 kunne ikke læse nogen sensor, og MBM kunne selvfølgelig ikke vælge det rigtige kort, og så gik den helt i baglås. Prøver mig lidt frem. Det sjove er, at blæseren kører for fuld knald.

ABit IP35 Pro -- Q6600 -- AMD 7850 HD -- 6GB RAM -- Corsair HX620 -- 120GB SSD -- Auzentech 7.1

7

søndag, 13. marts 2005, 22:10


Citeret

Oprindeligt indlæg af Alaza
Aida32 kunne ikke læse nogen sensor, og MBM kunne selvfølgelig ikke vælge det rigtige kort, og så gik den helt i baglås. Prøver mig lidt frem. Det sjove er, at blæseren kører for fuld knald.


Gør den det hele tiden ? For så kunne det vel godt være noget med varmen.. Prøv og gå udenfor med den og se hvad den gør.. :))

Core i7 920 @ 4.2 GHz
Corsair XMS3 3x 2GB DDR3-1600 Ram
2x GeForce GTX295
EVGA X58 Classified 3x SLI
2x VelociRaptor 150 GB @ RAID 0
Corsair HX1000 PSU
Corsair 800D Kabinet

8

søndag, 13. marts 2005, 22:13


Altså, ja.. den dør faktisk ikke nu i Windows, men tænder jeg en Prime gør den. Det fail er bare, at den ikke bliver varm, og SiSoft kan heller ikke finde nogen sensor.

ABit IP35 Pro -- Q6600 -- AMD 7850 HD -- 6GB RAM -- Corsair HX620 -- 120GB SSD -- Auzentech 7.1

9

søndag, 13. marts 2005, 22:26


Citeret

Oprindeligt indlæg af Alaza
Altså, ja.. den dør faktisk ikke nu i Windows, men tænder jeg en Prime gør den. Det fail er bare, at den ikke bliver varm, og SiSoft kan heller ikke finde nogen sensor.


På min lorte ECS bærbar er der heller ingen censor.. Ved faktisk ikke hvorfor de ikke har lavet det.. Det der så gør det endnu mere ringe ved min bærbar er at der ikke er nogen blæsere ! Så den bliver altså ikke kølet ! Og man kan ikke se hvor varm den er.. Faktisk her for en uge siden satte jeg den på gulvet (vi har gulvtæppe) og gik ud for at spise.. Da jeg så kom ind igen stod den og sagde sådan en underlig lyd samtidig med at dioden med at der er strøm til den flimrede.. Så tog jeg stikket ud og prøvede igen men uden held.. Så her efter en uge prøvede jeg igen.. Den gjorde det samme .. men efter 10 seks startede den faktsik normalt op.. :rolleyes: .. Fatter det ikke..

Core i7 920 @ 4.2 GHz
Corsair XMS3 3x 2GB DDR3-1600 Ram
2x GeForce GTX295
EVGA X58 Classified 3x SLI
2x VelociRaptor 150 GB @ RAID 0
Corsair HX1000 PSU
Corsair 800D Kabinet

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.