Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 26. februar 2005, 14:01


Hej.

Efter jeg har fået mit nye grafikkort i min Shuttle, er den begyndt at reboote i spil nogle gange. Den kan også finde på at fryse i et par sekunder, hvorefter jeg kan spille videre.

Hvad kan mit problem være? Evt. en re-install af XP ?

Kom med jeres bud.

P.S. Det er uden oc af noget.

HP Pavilion DV5-1214eo
Sony PlayStation3 40GB

2

lørdag, 26. februar 2005, 14:50


Hvor stor er din PSU? Havde et lignede problem engang og der var pga. for lille strømforsygning, da grafikkortet tog en del strøm, hvilket betød en konstant reboot efter ca. 10 minutters spil


3

lørdag, 26. februar 2005, 14:51


har haft samme problem med mit kort og det hjalp at slå farst write fra i bios!

Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 2x256GB SSD
XFX Vega 56 I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Asus MG248Q I Logitech G502 + CM Rapid fire TK keyboard
Nintendo Switch - PS4 1TB Pro

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Karse" (26.02.2005, 14:52)


4

lørdag, 26. februar 2005, 15:34


Citeret

Oprindeligt indlæg af Karse
har haft samme problem med mit kort og det hjalp at slå farst write fra i bios!

Jep - det er en mulig løsning. Fastwrite er et levn fra fortiden. Gi'r ikke bedre ydelse med de nye kort, som bli'r produceret i dag. Til gengæld kan det være årsagen til ustabilitet.


5

lørdag, 26. februar 2005, 16:04


Citeret

Oprindeligt indlæg af Bentzin

Citeret

Oprindeligt indlæg af Karse
har haft samme problem med mit kort og det hjalp at slå farst write fra i bios!

Jep - det er en mulig løsning. Fastwrite er et levn fra fortiden. Gi'r ikke bedre ydelse med de nye kort, som bli'r produceret i dag. Til gengæld kan det være årsagen til ustabilitet.


Det er slået fra i BIOS.

Jeg valgte den 'lette' løsning, så jeg lavede en frisk installation af XP - Så må jeg se om det hjælper.

HP Pavilion DV5-1214eo
Sony PlayStation3 40GB

6

lørdag, 26. februar 2005, 17:02


Hvilken strømforsyning bruger du? Jeg har selv haft et lignende problem og der var synderen strømforsyningen.

AMD Opteron Dual Core
10x200mhz @ 10x250mhz 1,40 volt
DFI Lanparty UT NF4 expert ---+--- 1024 mb Mushkin Redline XP4000 /2-2-2- 6 @ 3,2 volt
Gainward 7800GTX --+-- HDA Digital X-Mystique 7.1 GOLD
2 x Maxtor DiamondMax 10 250GB

7

lørdag, 26. februar 2005, 17:12


det har ikke noget at gøre med at dit nye grafik kort udvæksler for meget varme inde i din shuttle da den er ret lille ?

Signatur billedet er slettet da det ikke virker

8

lørdag, 26. februar 2005, 17:57


Det er IKKE et varmeproblem. Kortet bliver ~60 grader under load, og det er jo ikke vildt meget.

Strømforsyningen er den der sidder i, en 250w - men den burde sagtens kunne trække det.

EDIT: Før havde jeg et 6800nu, og der var ingen problemer.

HP Pavilion DV5-1214eo
Sony PlayStation3 40GB

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "K32A" (26.02.2005, 17:57)


9

lørdag, 26. februar 2005, 18:32


Øv, det lader ikke til at have hjulpet.

HP Pavilion DV5-1214eo
Sony PlayStation3 40GB

10

lørdag, 26. februar 2005, 18:34


Citeret

Oprindeligt indlæg af K32A
Øv, det lader ikke til at have hjulpet.


prøv med et bios flash på gfx har hjulpet nogen!

Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 2x256GB SSD
XFX Vega 56 I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Asus MG248Q I Logitech G502 + CM Rapid fire TK keyboard
Nintendo Switch - PS4 1TB Pro

11

lørdag, 26. februar 2005, 18:39


Citeret

Oprindeligt indlæg af Karse

Citeret

Oprindeligt indlæg af K32A
Øv, det lader ikke til at have hjulpet.


prøv med et bios flash på gfx har hjulpet nogen!

'
Okey - er der en guide til det et sted? Det er ikke noget jeg har prøvet før nemlig.

HP Pavilion DV5-1214eo
Sony PlayStation3 40GB

12

lørdag, 26. februar 2005, 18:41


Hvis du har en anden strømforsyning du kan prøve så gør det! Jeg ved godt dert virker skummet nu hvor du havde det der super grafikkort som ikke fjorde computeren ustabil, men jeg lød nøjagtig som dig da mit 5900 XT godt kunne køre på min comp men ikke et 9600XT..

AMD Opteron Dual Core
10x200mhz @ 10x250mhz 1,40 volt
DFI Lanparty UT NF4 expert ---+--- 1024 mb Mushkin Redline XP4000 /2-2-2- 6 @ 3,2 volt
Gainward 7800GTX --+-- HDA Digital X-Mystique 7.1 GOLD
2 x Maxtor DiamondMax 10 250GB

13

lørdag, 26. februar 2005, 18:46


Citeret

Oprindeligt indlæg af Dalingo
Hvis du har en anden strømforsyning du kan prøve så gør det! Jeg ved godt dert virker skummet nu hvor du havde det der super grafikkort som ikke fjorde computeren ustabil, men jeg lød nøjagtig som dig da mit 5900 XT godt kunne køre på min comp men ikke et 9600XT..


Jeg nægter at tro at det er min strømforsyning, da jeg har set mange andre Shuttle's med et 'vildere' setup end mig - og de havde ingen problemer.

HP Pavilion DV5-1214eo
Sony PlayStation3 40GB

14

lørdag, 26. februar 2005, 20:00


Jeg tror det er din strømforsyning eller for meget varme. Kan ikke rigtig være andet - IMO.
250W er dælme ikke meget, til det system du har der. Hvad er det for en PSU ?
Noget andet er, at det nok er begrænset hvor meget airflow, der kan komme i sådan et "bette" kabinet. Det sammen med mere varme, kan gi' problemer.


15

lørdag, 26. februar 2005, 20:21


Citeret

Oprindeligt indlæg af Bentzin
Jeg tror det er din strømforsyning eller for meget varme. Kan ikke rigtig være andet - IMO.
250W er dælme ikke meget, til det system du har der. Hvad er det for en PSU ?
Noget andet er, at det nok er begrænset hvor meget airflow, der kan komme i sådan et "bette" kabinet. Det sammen med mere varme, kan gi' problemer.


Det er den strømforsyning der sidder i Shuttlen fra fabrikken af.

Den er på 250w.

+12V: 16 A
+5Vsb: 2 A
-12V: 0.3 A
+3.3V: 16 A
+5V: 19 A

- Grillrotten have en Shuttle magen til, dog med lidt 'kraftigere' hadware..

Mener det var noget i stil med; A64 3500+, 6800GT, 1GB Ram + diverse, og så vidt jeg er informeret, så havde han ingen problemer med den ?

Det er ikke varme problemer, jeg har som sagt tidligere haft et 6800nu hvor der ingen problemer var - hverken i lukket eller åben Shuttle.

Jeg har prøvet at tage 'skjoldet' af for at se om det skulle hjælpe, men nej - ingen virkning.

HP Pavilion DV5-1214eo
Sony PlayStation3 40GB

16

lørdag, 26. februar 2005, 20:35


Nu har jeg kigget lidt rundt på diverse hardware fora, og fundet en der havde den samme fejl med sit 6800U, og han flashede bios, og så forsvandt hans problem - så hvis der er en der gider at guide mig i, hvordan jeg skal flashe bios, så vil jeg blive glad :)

HP Pavilion DV5-1214eo
Sony PlayStation3 40GB

17

lørdag, 26. februar 2005, 23:29


det står helt sikkert på bundkortets hjemmeside. Held og lykke.

AMD Opteron Dual Core
10x200mhz @ 10x250mhz 1,40 volt
DFI Lanparty UT NF4 expert ---+--- 1024 mb Mushkin Redline XP4000 /2-2-2- 6 @ 3,2 volt
Gainward 7800GTX --+-- HDA Digital X-Mystique 7.1 GOLD
2 x Maxtor DiamondMax 10 250GB

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.