Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 24. februar 2005, 02:27


Tja... Hvis jeg prøvet at spille WC3 TFT på Bnet så går der ca 1-2 min så går min helt nye router fra TDC i stå... Så efter ca 30 sekunder virker alt fint... Bortset fra jeg er blevet disconected...

Er der noget man kan gøre?

Har det nyeste firmware..

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "købkøb" (24.02.2005, 02:27)


2

torsdag, 24. februar 2005, 11:45


Havde et lignende problem med TDC-internet og en Linksys router.

Routeren gik også ned når jeg spillede W3 TFT på BattleNet. Men det var dog forskelligt hvor langt tid der gik før den ikke ville mere... Kunne være fra 2min til flere timer. Det eneste der virkede for at få den igang igen var at tage stikket ud og sætte den til igen.

Jeg løste problemet ved at ombytte routeren til en ny magen til... Nu er problemer væk.


3

torsdag, 24. februar 2005, 11:49


"HAR INTET MED DETTE AT GØRE"
købkøb:

Vil bare høre hvilket watercool kid du bruger da jeg overvejer at skrive til vandkøling. :T

jeg har en 3400 mhz uden oc og jeg hader særdeles LARM. så low-noise ;)

Intel Core I7-4770 3.40GHz
16GB Ram
256 SSD HDD
Nvidia GeForce GTX 660, 2GB

4

torsdag, 24. februar 2005, 19:29


så lav et topic hvor du spørger om det......

jeg tror også det er en fejl i routeren......fik selv min motorola 4200 byttet 3 gange inden lortet gad blive online i mere end 10 timer.

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

5

torsdag, 24. februar 2005, 20:12


Hvilken version er din Linksys?

Jeg har en af de lidt ældre versioner, og der virker den nyeste firmware af helvede til (bliver smidt af CS 1.6 servere). Så kører med en lidt ældre firmware på min router, og det virker fint.


6

søndag, 27. februar 2005, 18:26


Dvs jeg skal bare få den byttet?


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.