Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 23. februar 2005, 23:36


Jeg er ved at gå afmok nogle gange, fordi min computer genstarter, når man rigtigt er kommet i gang med et spil. Den kommer med et lille piv, og blinker på tasteturet, og så starter den ellers derfra start, som om den lige er blevet tændt. Jeg har lige fået sat nu processor og bundkort i så det eråbenbart ikke det, men kunne det så være grafikkortet eller rammene. Jeg har lige råd til at købe en af delene, hvad skal jeg købe for at den lader vær med at gøre den utroligt irriterende ting?

Ps. den gør det i alle spil!! Røv træls!!!

Zepto2415W:
1,73 Ghz Centrino
1024mb ram Pc 4200
128 X600 Radeon
80 Gb HDD
1600x1000 fladskærm

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Woodoo32" (23.02.2005, 23:38)


2

onsdag, 23. februar 2005, 23:44


Ja og nu har det stået på det sidste månede så det kunne være rart at vide hvad jeg skal vælge,....


3

onsdag, 23. februar 2005, 23:53


Hva siger temperaturerne?

Abit AA8XE, 3Ghz@4,2Ghz, Leadtek 6600GT Extreme, 2 X 512Mb Corsair XMS PC5400,
2 X WD 160Gb Raid Edition, OCZ Powerstream 520

4

torsdag, 24. februar 2005, 00:06


lyder bestemt som cpu bliver for varm.....

kan være køler ikke er sat lige på eller kølepasta ikke monteret korrekt.

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

5

torsdag, 24. februar 2005, 00:53


1. Tjek temp på CPU - hvis denne er over 50, kan dette være problemet.

2. Kør metst86 igennem ca. 50 loops - hvis det viser fejl, er det rammene.

3. Tjek om GFX føles varmt - hvis ja, tjek om køleren sidder ordenrligt. Hvis dette ikke er tilfældet, kan problemet være at finde her.

[ - EOS 400D - ] - [ - HP EliteBook - ] - [ - iPhone 5 - ] - [ - Thinkpad X430s - ]

[ - AMD PII 545 - 4 GB RAM - M4A78-EM - 10TB - ][/size]

6

torsdag, 24. februar 2005, 07:28


min cpu kommer aldrig over 40, men jeg har en ven som engang havde en fejl i hans ram, hvor at hvis den kom over et hvis ramforbrug, genstartede rammene. kan det være det?


7

torsdag, 24. februar 2005, 07:31


Citeret

2. Kør metst86 igennem ca. 50 loops - hvis det viser fejl, er det rammene.

Hvor kan jeg finde det? og hvordan bruger jeg det?


8

torsdag, 24. februar 2005, 07:33


Det kan godt være ram'ne, prøv at kør en gang memtest86, så du kan få det be eller afkræftede ;)


9

torsdag, 24. februar 2005, 07:35


Citeret

Oprindeligt indlæg af Woodoo

Citeret

2. Kør metst86 igennem ca. 50 loops - hvis det viser fejl, er det rammene.

Hvor kan jeg finde det? og hvordan bruger jeg det?

www.memtest86.com - der er vejledning med i filen.

iMac / i7 7700K / 32GB DDR4 2400 / Radeon Pro 580 / 27" 5K Retina
512GB Apple PCI-e SSD / Airport Extreme (AC) / iSight / Bluetooth

MacBook Pro / i5 5275U / 8GB DDR3L / Iris 6100 / 13,3" Retina
256GB Apple SSUBX / Airport Extreme (AC) / iSight / Bluetooth

Synology DS 1515+ (5x2TB WD) / Sony A7 Mk II

10

torsdag, 24. februar 2005, 14:43


Er der ikke en der ved hvor lang tid sådan noget varer så jeg kan sætte den igen mens jeg ikke er hjemme et par timer, eller om jeg skal sætte den til det en hel dag..


11

torsdag, 24. februar 2005, 14:56


Citeret

Oprindeligt indlæg af Woodoo
Er der ikke en der ved hvor lang tid sådan noget varer så jeg kan sætte den igen mens jeg ikke er hjemme et par timer, eller om jeg skal sætte den til det en hel dag..


Det er lidt forskelligt fra ram til ram og pc til pc.
Så vidt jeg husker tager det ca. 20 min for et run på min maskine.

så 50 runs = 1000 min = 16 t 40 min - hvis jeg ikke regner helt galt... 8o

Du kan også bruge MemTest+ 1.51, den er næsten magen til Memtest.
www.memtest.org

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Zulu" (24.02.2005, 14:57)


12

torsdag, 24. februar 2005, 21:39


Citeret

Oprindeligt indlæg af Dare_Devil
1. Tjek temp på CPU - hvis denne er over 50, kan dette være problemet.

2. Kør metst86 igennem ca. 50 loops - hvis det viser fejl, er det rammene.

3. Tjek om GFX føles varmt - hvis ja, tjek om køleren sidder ordenrligt. Hvis dette ikke er tilfældet, kan problemet være at finde her.


Ahrr....Den skal da et pænt stykke over 60 grader, før der sker noget der.... :]


13

torsdag, 24. februar 2005, 21:59


Har næsten lige haft samme prob med min com efter jeg skiftede mit hardware ud.

Problemet var dog at jeg kun havde formateret c drevet hvor windows lagde på efter jeg havde fået det nye hardware sat i.

Nu virker den fint hvor jeg har formateret hele harddisken.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.