Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 23. februar 2005, 11:28


Jeg har 2*256 Mushkin pc3200 bh6 ram, men de gider ik kører dual i mit system kun singel channel.. ka det ha noget at gøre med at det er bh6 chips??

Mvh Mads :T

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Sensation" (23.02.2005, 11:30)


2

onsdag, 23. februar 2005, 11:30


Burde det ihvertfald ikke - Når du kører med dem, har du så andre ram blokke i systemet ?(
Ellers prøv og sæt dem i port 2 + 3 mener jeg det er, og chek så i CPU-Z om de kører dual.

|^|Dell Inspiron 6400
|^|Intel Core Duo T2500 ( 2 Ghz )
|^|2 * 1 GB DDR2 533 Mhz - 4,4,4,12
|^|15.4" WSXGA UltraSharp (1680x1050) TrueLife™ - widescreen
|^|ATI Mobility X1400 256mb - 80 GB 5400 rpm

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Henrik-" (23.02.2005, 11:30)


3

onsdag, 23. februar 2005, 11:36


Den gider ikke engang at starte op, når de sidder dual.. såååå
Jeg har ikke andre ram i end de 2*256 Mushkin.

Mvh Mads :T


4

onsdag, 23. februar 2005, 15:17


ingen der ved hva der ka være galt?

Mvh Mads :T

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Sensation" (23.02.2005, 15:19)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.