Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 13. februar 2005, 13:23


Hejsa

Jeg har fået en trist opstartstid siden jeg skiftede maskine.

Ved flere har samme problem på samme spec som jeg sidder med.


Har leget med bootvis og andre smart programmer uden held.

Ligeledes har jeg fjernet alt unødvendigt fra opstarten uden held.

Bruger sygate og har på fornemmelsen det er her problemet ligger. Når jeg disabler den og genstarter går det bedre, men kan ikke passe det 100 % er dennes fejl.

Har andre evt samme problem med deres Asus

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "freehelp" (13.02.2005, 13:25)


2

søndag, 13. februar 2005, 13:26


Citeret

Oprindeligt indlæg af freehelp
Hejsa

Jeg har fået en trist opstartstid siden jeg skiftede maskine.

Ved flere har samme problem på samme spec som jeg sidder med.


Har leget med bootvis og andre smart programmer uden held.

Ligeledes har jeg fjernet alt unødvendigt fra opstarten uden held.

Bruger sygate og har på fornemmelsen det er her problemet ligger. Når jeg disabler den og genstarter går det bedre, men kan ikke passe det 100 % er dennes fejl.

Har andre evt samme problem med deres Asus


Beklager overskriften.....Er selvfølgelig et Asus A8V rev 2 som SIG siger


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.