Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 11. februar 2005, 14:24


Kan det passe at min cpu den har en temp på -52 og at den stiger nogen gange til -40 ca.? jeg bruger speedfan og mbm... Også nogen gange når jeg lige starter pc'en så skifter min cpu mellem utrolige 150 til -150 grader ca.. hvis jeg mærker på siderne på min pc så er den normal stuetemp...(skal siges at min case ligger på 42-46) :boxed: 8o


glemte lige at sige at jeg har en amd athlon 3000 xp..

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "PaW^" (11.02.2005, 14:26)


2

fredag, 11. februar 2005, 14:27


Citeret

Oprindeligt indlæg af T!G3R
Kan det passe at min cpu den har en temp på -52 og at den stiger nogen gange til -40 ca.? jeg bruger speedfan og mbm... Også nogen gange når jeg lige starter pc'en så skifter min cpu mellem utrolige 150 til -150 grader ca.. hvis jeg mærker på siderne på min pc så er den normal stuetemp...(skal siges at min case ligger på 42-46) :boxed: 8o


glemte lige at sige at jeg har en amd athlon 3000 xp..


tror din temp måler er død eller er ved det ;)

Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 2x256GB SSD
XFX Vega 56 I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Asus MG248Q I Logitech G502 + CM Rapid fire TK keyboard
Nintendo Switch - PS4 1TB Pro

3

fredag, 11. februar 2005, 14:39


den har altid været sådan...


i mbm der kan jeg vælge 2 settings til cpu... en der hedder 2 og en anden hedder 2 -diode.. på deres hjemmeside står der at jeg skal vælge 2 -diode.. hvis jeg vælger den så viser den -39 eller hvad det nu lige er... hvis jeg vælger 2 så ligger den på 39...


en anden ting er at den kun svinger så meget i starten... hvis den har kørt i et stykke tid så ligger den på -36 ca...


en sidste ting er at jeg kun har en 250w strømforsyning...

her er lige et billed:

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "PaW^" (11.02.2005, 14:45)


4

fredag, 11. februar 2005, 14:52


Du har sat den til at vise celcius ikke fahrenheit right??

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "|KLS|" (11.02.2005, 14:52)


5

fredag, 11. februar 2005, 14:54


det har jeg på begge programmer...


6

fredag, 11. februar 2005, 17:00


Prøvet at opdatere bios? :idea:


7

fredag, 11. februar 2005, 17:09


tør ikke... jeg har købt en amitech.... de siger jeg jeg ikke kan bruge geninlæsnings cd'erne hvis man opdatere bios... desværre


8

fredag, 11. februar 2005, 20:53


Citeret

Oprindeligt indlæg af T!G3R
tør ikke... jeg har købt en amitech.... de siger jeg jeg ikke kan bruge geninlæsnings cd'erne hvis man opdatere bios... desværre

Så la være at købe Amitech næste gang :))
Men ring ind til dem - hvis de har lavet den til dig, ska de os ha lov at fixe den igen :)
Med mindre garantien er udløbet?


9

lørdag, 12. februar 2005, 02:29


Du skal nok se at den der viser 39 istedet for -39 er rigtig...


10

lørdag, 12. februar 2005, 12:09


Nu siger speedfan at den er 36 grader... og det er den samme der sagde -35 grader i går..... mystisk...


11

lørdag, 12. februar 2005, 12:43


Citeret

Oprindeligt indlæg af T!G3R
tør ikke... jeg har købt en amitech.... de siger jeg jeg ikke kan bruge geninlæsnings cd'erne hvis man opdatere bios... desværre


Sikke noget fis , jeg har haft en Amitech , og så vidt jeg ved har bios intet med de rescue cdèr at gøre.
Hvis du kan hente en bios på deres site , så kan du også opdatere.
Men tror nærmere at det er bundkortet der læser forkert.



The_Unforgiven


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.