Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 8. februar 2005, 13:50


købte mig et Radeon X800 Pro men det er som om det ikk køre optimalt når jeg spiller Counter Strike får jeg Fps drop af at kigge lige ind i en væk, jeg har sårn set prøved alt ang drivers, chipset driver.. jeg har et Geforce 4 mx 4000 - 128ram
det køre mere stabilt ind Radeon X800 Pro og det ka jo sårn set ikk passe

i Counter strike køre jeg 640-480 i opløsning
ikk det helt store det kræver

min comp be står af
P4 - 2,4 - clock 2,88
Maxtor 160GB
Radeon X800 Pro
1024 ram - Nanya technology
bundkort asus P4P800 - mangler cd så kan være ting som ikk er opdated

nogen der kan se hvad fejlen kan være ?

Hilsen ZiliCa


2

tirsdag, 8. februar 2005, 14:02


Nu har du brugt drivercleaner inden du satte dit nye kort i, ikke?

Ellers kan det godt være problemet, altså at der ligger nogle gamle Nvidia drivere og irretere.

Ellers kan det være du bare skal opdatere alle dine drivere.

Chipset, gfx osv.

Gigabyte GA-P35-DS3
Core 2 Quad Q6600 G0 Xigmatek @ 3,2 ghz
G.Skill PC6400 CL 4-4-4-12
Raptor 10k rpm 74 gb
320 GB Western Digital
8800 GTS @ 800/1800/2100
Antec P182 m. 2x Yate Loon 2x Zalman ZF3
Corsair 620w HX

3

tirsdag, 8. februar 2005, 14:05


min comp var totalt Format C: før den mødtes med Radeon så ingen gfx drivere

og har opdated alt som der er af windows men chipset driver bios og alt det der har jeg ikk rigtig installed


4

tirsdag, 8. februar 2005, 14:08


Kig på Asus' hjemmeside, der burde du kunne finde drivers.

Gigabyte GA-P35-DS3
Core 2 Quad Q6600 G0 Xigmatek @ 3,2 ghz
G.Skill PC6400 CL 4-4-4-12
Raptor 10k rpm 74 gb
320 GB Western Digital
8800 GTS @ 800/1800/2100
Antec P182 m. 2x Yate Loon 2x Zalman ZF3
Corsair 620w HX

5

tirsdag, 8. februar 2005, 14:12


hvilke driver bruger du ?

har du atitool inst. så du kan se at det hele er som det skal være med MHz osv.

og hvordan ser dine gfx inst. ud i cs og i driveren.
har du slået vsynch fra.


6

tirsdag, 8. februar 2005, 14:13


har væred inde på asus hjemme side men der er mange flere ting på din cd som ska opdates
og det er der flere som har gived mig ret i som har prøved det samme


7

tirsdag, 8. februar 2005, 14:13


Det lyder ikke så godt det der.. ;)

Jeg vil forslå dette:

Formater igen, installer som det første chipset drivere, som du kan downloade på Asus´s hjemmeside ..
Derefter installere du lyd drivere + diverse andre drivere til MB.. :)
Herefter smutter på ind på Ms´s side , hvor du downloader DirecX.. :)
Til sidst smutter du ind på ATI´s side og downloader den nyeste Catalyst.. :)

Så vil dine problemer være løst.. ;)

[ - EOS 400D - ] - [ - HP EliteBook - ] - [ - iPhone 5 - ] - [ - Thinkpad X430s - ]

[ - AMD PII 545 - 4 GB RAM - M4A78-EM - 10TB - ][/size]

8

tirsdag, 8. februar 2005, 14:24


har prøved det som du siger men jeg prøved lige at install AI Booster før hvor den så sagde min bios driver var for gammel så jeg squ opdate den til en højere version ind version 1012


9

tirsdag, 8. februar 2005, 15:26


Citeret

Oprindeligt indlæg af ZiliCa
har prøved det som du siger men jeg prøved lige at install AI Booster før hvor den så sagde min bios driver var for gammel så jeg squ opdate den til en højere version ind version 1012


Tror ikke at du 11minutter efter kan sige at du har gjort det, i den rækkefølge han foreslår!

Jeg synes du skulle ta' og prøve det da det lyder meget fornuftigt


10

tirsdag, 8. februar 2005, 15:28


Citeret

Oprindeligt indlæg af Dare_Devil
Det lyder ikke så godt det der.. ;)

Jeg vil forslå dette:

Formater igen, installer som det første chipset drivere, som du kan downloade på Asus´s hjemmeside ..
Derefter installere du lyd drivere + diverse andre drivere til MB.. :)
Herefter smutter på ind på Ms´s side , hvor du downloader DirecX.. :)
Til sidst smutter du ind på ATI´s side og downloader den nyeste Catalyst.. :)

Så vil dine problemer være løst.. ;)


husk servicpak 1 eller 2 ;)

Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 2x256GB SSD
XFX Vega 56 I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Asus MG248Q I Logitech G502 + CM Rapid fire TK keyboard
Nintendo Switch - PS4 1TB Pro

11

tirsdag, 8. februar 2005, 15:31


Citeret

Oprindeligt indlæg af Dare_Devil
Det lyder ikke så godt det der.. ;)

Jeg vil forslå dette:

Formater igen, installer som det første chipset drivere, som du kan downloade på Asus´s hjemmeside ..
Derefter installere du lyd drivere + diverse andre drivere til MB.. :)
Herefter smutter på ind på Ms´s side , hvor du downloader DirecX.. :)
Til sidst smutter du ind på ATI´s side og downloader den nyeste Catalyst.. :)

Så vil dine problemer være løst.. ;)


Man skal IKKE hente drivere fra asus, de er nemlig lige lidt for gamle :boxed:. Man kan lige så godt tage dem fra Intel selv.

Intel Chipset Driver
http://downloadfinder.intel.com/scripts-…e&ProductID=816


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.