1

torsdag, 3. februar 2005, 11:16


her igår modtog jeg et fx5900xt, Da jeg ville prøve at køre med nvidia det var så også fint nok. Sidst jeg havde nvidia havde jeg problemer med at deres drivere var meget ustabile men dengang tog jeg højde for at det måtte være noget med mit system. Men fandt jeg da ud af igår det ikke var for med det samme jeg instalerede nvidia drivere hakkede min mus som en gal! uanset opløsning eller hertz, Og sjovt da ja satte mit 9800pro tilbage kørte alt smukt igen. Så det var altså godt nok den sidste gang et nvidia kort kommer i mit system. Alt respekt til ati og deres drivere. Skal siges at inden nvidia kortet kom i var der cleanet for ati. Og sidste jeg havde nvidia havde jeg ikke haft andet end nvidia i

asus P8P67 evo
16GB corsair vengeance DDR3 xmp 1600mhz
core i5 2500k @4.3GHZ- arctic freezer 13 pro
samsung 840evo SSD 250GB - samsung f3 1tb.
coolermaster 600m silent pro
msi GTX970 gaming.
AOC 24 G2460PG
steelseries siberia v2-logitech z-2300- creative sb z

2

torsdag, 3. februar 2005, 11:52


Citeret

Oprindeligt indlæg af jedimind
her igår modtog jeg et fx5900xt, Da jeg ville prøve at køre med nvidia det var så også fint nok. Sidst jeg havde nvidia havde jeg problemer med at deres drivere var meget ustabile men dengang tog jeg højde for at det måtte være noget med mit system. Men fandt jeg da ud af igår det ikke var for med det samme jeg instalerede nvidia drivere hakkede min mus som en gal! uanset opløsning eller hertz, Og sjovt da ja satte mit 9800pro tilbage kørte alt smukt igen. Så det var altså godt nok den sidste gang et nvidia kort kommer i mit system. Alt respekt til ati og deres drivere. Skal siges at inden nvidia kortet kom i var der cleanet for ati. Og sidste jeg havde nvidia havde jeg ikke haft andet end nvidia i


hmm hvilken driver er det??

Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 2x256GB SSD
XFX Vega 56 I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Asus MG248Q I Logitech G502 + CM Rapid fire TK keyboard
Nintendo Switch - PS4 1TB Pro

3

torsdag, 3. februar 2005, 11:57


det er den nyeste. Men som sagt havde jeg også problemerne sidst jeg havde nvidia

asus P8P67 evo
16GB corsair vengeance DDR3 xmp 1600mhz
core i5 2500k @4.3GHZ- arctic freezer 13 pro
samsung 840evo SSD 250GB - samsung f3 1tb.
coolermaster 600m silent pro
msi GTX970 gaming.
AOC 24 G2460PG
steelseries siberia v2-logitech z-2300- creative sb z

4

torsdag, 3. februar 2005, 11:58


Citeret

Oprindeligt indlæg af Carsten_DK
Det er ikke sikkert, at man skal bruge den sidste nye driver. Man må prøve sig frem...
56.72 kører i hvert fald fint på FX 5700


har nu aldrig haft problemer med de nyeste fra ati uanset hva ati kort jeg har haft

asus P8P67 evo
16GB corsair vengeance DDR3 xmp 1600mhz
core i5 2500k @4.3GHZ- arctic freezer 13 pro
samsung 840evo SSD 250GB - samsung f3 1tb.
coolermaster 600m silent pro
msi GTX970 gaming.
AOC 24 G2460PG
steelseries siberia v2-logitech z-2300- creative sb z

5

torsdag, 3. februar 2005, 12:12


har til dato aldrig haft problemer med ustabile nvidia drivere.

dog har jeg fundet sære fejl men ikke noget det gjorde kortene ikke kørte som de skulle.


6

torsdag, 3. februar 2005, 12:13


Citeret

Oprindeligt indlæg af DEVIL_DK
har til dato aldrig haft problemer med ustabile nvidia drivere.

dog har jeg fundet sære fejl men ikke noget det gjorde kortene ikke kørte som de skulle.


ja jeg har sjovt nok ikke haft andet end problemer med nvidia drivere. Fejlene begyndte da jeg begyndte at køre med drivere fra 45 og opefter dengang havde jeg et ti4200

asus P8P67 evo
16GB corsair vengeance DDR3 xmp 1600mhz
core i5 2500k @4.3GHZ- arctic freezer 13 pro
samsung 840evo SSD 250GB - samsung f3 1tb.
coolermaster 600m silent pro
msi GTX970 gaming.
AOC 24 G2460PG
steelseries siberia v2-logitech z-2300- creative sb z

7

torsdag, 3. februar 2005, 12:17


Citeret

Oprindeligt indlæg af jedimind

Citeret

Oprindeligt indlæg af DEVIL_DK
har til dato aldrig haft problemer med ustabile nvidia drivere.

dog har jeg fundet sære fejl men ikke noget det gjorde kortene ikke kørte som de skulle.


ja jeg har sjovt nok ikke haft andet end problemer med nvidia drivere. Fejlene begyndte da jeg begyndte at køre med drivere fra 45 og opefter dengang havde jeg et ti4200


du må have et anti nvidia gen :))


8

torsdag, 3. februar 2005, 12:28


Citeret

Oprindeligt indlæg af DEVIL_DK

Citeret

Oprindeligt indlæg af jedimind

Citeret

Oprindeligt indlæg af DEVIL_DK
har til dato aldrig haft problemer med ustabile nvidia drivere.

dog har jeg fundet sære fejl men ikke noget det gjorde kortene ikke kørte som de skulle.


ja jeg har sjovt nok ikke haft andet end problemer med nvidia drivere. Fejlene begyndte da jeg begyndte at køre med drivere fra 45 og opefter dengang havde jeg et ti4200


du må have et anti nvidia gen :))


ja og med god grund, Men altså uden tvivl nvidia laver nogle knaldgode kort ihvertfald de nye kort 6800 serien og 6600 vel og mærke. Men altså jeg synes simpelthen ikke de kan lave ordentlige stabile drivere ihvertfald ikke nogle som har kørt særligt godt på de 3 systemer jeg har haft igennem tidens løb :boxing:

asus P8P67 evo
16GB corsair vengeance DDR3 xmp 1600mhz
core i5 2500k @4.3GHZ- arctic freezer 13 pro
samsung 840evo SSD 250GB - samsung f3 1tb.
coolermaster 600m silent pro
msi GTX970 gaming.
AOC 24 G2460PG
steelseries siberia v2-logitech z-2300- creative sb z

9

torsdag, 3. februar 2005, 12:33


Hvis du bruger Omiga drivere så slet dem også. De virker ikk til nvidia.

Jeg har selv 5900xt (Point of view/nvidia) og har haft længe.
Jeg har lånt et 9800pro og satte i (fjernede ikke driver fra nvidia) og det kørte smukt (lidt bedre faktisk)

Jeg sku selvf. installere ati drivere til 9800pro som var på den CD jeg havde fået. (de nye drivere gik amok, så brugte driverne fra cden og det kørte smukt :))

Slettede ati's drivere og satte mit 5900xt i igen. og alt kørte stadig som det skulle.

Dog køre jeg ikke med omiga drivere da de har det med at fucke et eller andet op hvis man ik har sat instillingen rigtigt.

EDIT: skal lige siges det er testet på P4 3400MHz - 1024 ddr-ram pc3200 @ Unreal Tourtement 2004/ UT2004 + 3dmark 2001se

3dmark 5900xt ca. 15000 points
3dmark 9800 pro. ca. 17000 points

Intel Core I7-4770 3.40GHz
16GB Ram
256 SSD HDD
Nvidia GeForce GTX 660, 2GB

Dette indlæg er blevet redigeret 3 gange, senest redigeret af "dragox" (03.02.2005, 12:37)


10

torsdag, 3. februar 2005, 12:45


Citeret

Oprindeligt indlæg af dragox
Hvis du bruger Omiga drivere så slet dem også. De virker ikk til nvidia.

Jeg har selv 5900xt (Point of view/nvidia) og har haft længe.
Jeg har lånt et 9800pro og satte i (fjernede ikke driver fra nvidia) og det kørte smukt (lidt bedre faktisk)

Jeg sku selvf. installere ati drivere til 9800pro som var på den CD jeg havde fået. (de nye drivere gik amok, så brugte driverne fra cden og det kørte smukt :))

Slettede ati's drivere og satte mit 5900xt i igen. og alt kørte stadig som det skulle.

Dog køre jeg ikke med omiga drivere da de har det med at fucke et eller andet op hvis man ik har sat instillingen rigtigt.

EDIT: skal lige siges det er testet på P4 3400MHz - 1024 ddr-ram pc3200 @ Unreal Tourtement 2004/ UT2004 + 3dmark 2001se

3dmark 5900xt ca. 15000 points
3dmark 9800 pro. ca. 17000 points


ja men det er nu ikke omiga drivere jeg smed ind hentede de nyeste whql drivere fra nvidia

asus P8P67 evo
16GB corsair vengeance DDR3 xmp 1600mhz
core i5 2500k @4.3GHZ- arctic freezer 13 pro
samsung 840evo SSD 250GB - samsung f3 1tb.
coolermaster 600m silent pro
msi GTX970 gaming.
AOC 24 G2460PG
steelseries siberia v2-logitech z-2300- creative sb z

11

torsdag, 3. februar 2005, 13:57


synes det er lidt whird.

Jeg har aldrig oplevet problemer.
Jeg kender godt nok en som også havde prob med gfx som dig.

Han havde et geforce4 ti 440
men da han satte sit 9800pro i gik den amok og hakkede "som du siger med musen" Vi fandt aldrig fejlen :boxed:
Det hjalp ham ikke engang at formattere og som tidligere nævn, havde jeg lånt et 9800pro (hans ati) for at se om det var hans gfx, men den fejlede intet i hans. Så idag har han købt et andet bundkort og det løste problemet.

Dit problem er så bae omvendt. :lame:

Intel Core I7-4770 3.40GHz
16GB Ram
256 SSD HDD
Nvidia GeForce GTX 660, 2GB

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.