Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 29. december 2004, 17:10


Jeg laver en del computere når jeg engang imellem er hjemme på ferie, men nu er jeg stødt på et meget mystisk problem!

Jeg har lige formateret en computere, og når jeg geninstallere stopper den ved 34min - jeg har prøvet 3 gange nu - den sidste gang var med en anden Harddisk. Jeg har også prøvet med 2 forskellige Windows versioner (Begge XP).

Dvs. det er ikke HDD eller Windows disk - hvad kan der så være galt? Windows XP var også installeret før og virkede, men computeren skulle formateres pga. mange forskellige software problemer, bla. vira.

NB: Maskinen spec er:

700MHz Athlon
384MB RAM
20GB HD

Resten kan jeg ikke lige, men det er jo stort set også lige meget...


|GIGABYTE P67|Intel i5 2500K|
|8GB CORSAIR PC1600|GIGABYTE GTX570|
|120GB INTEL 510 SSD|Logitech G500|Logitech Illuminated|
|FRACTAL DESIGN R3|Sennheiser HD555|Steelseries|650W CORSAIR|

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Søndergård" (29.12.2004, 17:11)


2

onsdag, 29. december 2004, 17:14


Jeg vil bare sge jeg prøvede at installere windows xp på et lign system som det der, men det frøs når man havde haft den tændt i ca 10min, og så ku man ikke starte win xp op mere, kan være det ikke kan klare det... but dont no

SØGER OPTERON 185 til s. 939

Dont hate tha playa, hate tha game
CPU: Athlon64 3500+ winny@2200mhz
Bundkort: A8N-SLI deluxe, nVidia nForce4
Grafikkort: MSI NX6800-TD256E GeForce 6800 PCI-E 256MB GDDR3.@415/881 cooled by ac cooling5 rev.2
Ram: 2x1GB kingston Value pc3200, 400mhz ddr
PSU: 450watt, 14A på 12'ern
CD/DVD drev: NEC DVD-ROM DV-5700A
DVD brænder: NEC DVD_RW ND-3540A

3

onsdag, 29. december 2004, 17:22


Nej den har jo kørt med det før... Damen jeg arbejder for sagde at den havde haft problemer i form af genstart på diverse tilspunkter - ved ikke om det er det jeg har problemer med nu - har genstarter den ikke - den fryser derimod...


|GIGABYTE P67|Intel i5 2500K|
|8GB CORSAIR PC1600|GIGABYTE GTX570|
|120GB INTEL 510 SSD|Logitech G500|Logitech Illuminated|
|FRACTAL DESIGN R3|Sennheiser HD555|Steelseries|650W CORSAIR|

4

onsdag, 29. december 2004, 18:02


Det kan være nogle kabler der ikek sidder ordentlig, eller en jumper som aldrig er blevet placeret korrekt :-s

Et system af den "kaliber" kan sagtens trække XP, min far har selv en 450Mhz AMD med 512 SD-ram som kører det uden problemer :D

Hvis det ikk' hjælpe at flytte nogen kabler, elelr hvis man synes det skulle gi' for lidt alligevel, så kan du jo prøve at formatere disken en gang til, og så formatere den i bund :D


5

onsdag, 29. december 2004, 19:37


Har formateret 4 gange nu, med forskellige ændringer. MEN MEN MEN nu er problemet løst :D

Det var en defekt lydkort der var problemet! Nu har jeg efterhånden brugt 6 timer på det, og det er kun formationen...


|GIGABYTE P67|Intel i5 2500K|
|8GB CORSAIR PC1600|GIGABYTE GTX570|
|120GB INTEL 510 SSD|Logitech G500|Logitech Illuminated|
|FRACTAL DESIGN R3|Sennheiser HD555|Steelseries|650W CORSAIR|

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.