1

tirsdag, 22. april 2003, 19:50


Heysan...

Jeg har en maskine ovre til en gang formatering og tweak, og han sagde, at han havde nogen problemer med, at hans skærm gik i standby efter han havde installeret driverne til hans Ti4200. Nå, tænkte jeg, det lyder da mystisk, men en god gang formatering kan vel løse problemet.

Så jeg smed XP ind osv., og kørte i næsten 1 time med standard driveren. Da jeg så endelig installerede driveren til kortet, så kørte alt fint... i 10 min., hvorefter den hopper i standby. Det her er min egen gamle 15" skærm, så det er åbenbart ikke skærmen, som er problemet.

Blæseren kører ubesværet rundt på kortet, og det er ikke varmt hverken på coren eller på RAM klodserne.

Det er et ECS bundkort, 1100MHz Duron, og nogen Transcend PC133 RAM.

ABit IP35 Pro -- Q6600 -- AMD 7850 HD -- 6GB RAM -- Corsair HX620 -- 120GB SSD -- Auzentech 7.1

2

tirsdag, 22. april 2003, 19:54


hvad med strømforsyning??

"Det er ikke mig der er doven!
Det er alle andre der er meget aktive!"

3

tirsdag, 22. april 2003, 19:58


300W, så det burde være i orden.

ABit IP35 Pro -- Q6600 -- AMD 7850 HD -- 6GB RAM -- Corsair HX620 -- 120GB SSD -- Auzentech 7.1

4

tirsdag, 22. april 2003, 20:00


ja det ville jeg også mene... hvad er det for en driver som der er blevet installeret er den WHQL certificeret?? og er det den sammen ved både ham og dig??

"Det er ikke mig der er doven!
Det er alle andre der er meget aktive!"

5

tirsdag, 22. april 2003, 20:02


Ved ham og mig? Mener ikke det er en WHQL. Prøver en BIOS opdatering nu. Er dog ret sikker på, at det ikke var den samme driver vi brugte.

ABit IP35 Pro -- Q6600 -- AMD 7850 HD -- 6GB RAM -- Corsair HX620 -- 120GB SSD -- Auzentech 7.1

6

tirsdag, 22. april 2003, 20:09


okey er det en bios opdate på systemet eller på gfx???

"Det er ikke mig der er doven!
Det er alle andre der er meget aktive!"

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.