Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 4. august 2004, 02:04


Hej.

Ja så har jeg fået smidt mit nye mobo og mit nye GFX i min maskine, det vil så sige at jeg også har reinstalleret WinXP, men som den glemsomme tåbe jeg nu engang er, ja så ved jeg sgu ikke lige hvordan jeg skal komme på nettet, min PC er nemlig koblet til modemet via LAN, og jeg kan altså ikke finde ud af at få det til at virke i WinXP, jeg er fuldstændig på bar bund her, håber her er nogle som kan/vil hjælpe mig..

På forhånd tak :)

Intel Haswell 4770
MSI Z87 G45
Kingston 16GB DDR1600
Gigabyte GTX770
OZC 256GB SSD
OZC 850W
Intel Stock køler
Zalman GS1000 Black
Asus 24" TFT

2

onsdag, 4. august 2004, 02:38


Hvem er du koblet op hos (udbyder) ?( - og har de ikke en opsætningsguide ?(
Hvilken forbindelse kører du med, siden det er et modem du bruger ?(


3

onsdag, 4. august 2004, 02:41


Citeret

Oprindeligt indlæg af bentzin
Hvem er du koblet op hos (udbyder) ?( - og har de ikke en opsætningsguide ?(
Hvilken forbindelse kører du med, siden det er et modem du bruger ?(


Jeg er opkoblet via TDC, og det er et KabelModem...

Problemet er at jeg skal have lavet et netværks setup i WinXP, og det kan jeg ikke finde ud af...

Sidst jeg reinstallerede WinXP, fik jeg en til at gøre det for mig, og jeg kiggede åbentbart ikke ordentligt over skuldren på ham..

:)

Intel Haswell 4770
MSI Z87 G45
Kingston 16GB DDR1600
Gigabyte GTX770
OZC 256GB SSD
OZC 850W
Intel Stock køler
Zalman GS1000 Black
Asus 24" TFT

4

onsdag, 4. august 2004, 02:54


Skal du ikke bare smide lan stikket i?


5

onsdag, 4. august 2004, 03:04


Nu har jeg ingen ide om hvordan Webspeed virker.. men mon ikke du kan få en ide eller to fra den her guide:
http://kundeservice.tdconline.dk/artikel…t_bb_inst_57076


6

onsdag, 4. august 2004, 03:04


Citeret

Oprindeligt indlæg af Bjørn B

Citeret

Oprindeligt indlæg af bentzin
Hvem er du koblet op hos (udbyder) ?( - og har de ikke en opsætningsguide ?(
Hvilken forbindelse kører du med, siden det er et modem du bruger ?(


Jeg er opkoblet via TDC, og det er et KabelModem...

Problemet er at jeg skal have lavet et netværks setup i WinXP, og det kan jeg ikke finde ud af...

Sidst jeg reinstallerede WinXP, fik jeg en til at gøre det for mig, og jeg kiggede åbentbart ikke ordentligt over skuldren på ham..

:)

Kiggede lige ind på TDC online og fandt dette:
http://kundeservice.tdconline.dk/artikel…t_bb_inst_57076 hvis du har en TDC Bredbånd (PPPoE)
eller hvis du har TDC Bredbånd (DHCP): http://kundeservice.tdconline.dk/artikel…nt_bb_opk_57610
Det var hvad jeg kunne finde ;)


7

onsdag, 4. august 2004, 03:05


<-- .. var et par milisec hurtigere ;)


8

onsdag, 4. august 2004, 03:09


Citeret

Oprindeligt indlæg af Falsk
<-- .. var et par milisec hurtigere ;)

:)) en anelse måske.


9

onsdag, 4. august 2004, 10:52


Hva' så Bjørn B. - lykkedes det ?(

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Bentzin" (04.08.2004, 10:52)


10

onsdag, 4. august 2004, 10:54


Tror stadig han sidder og forsøger at finde et sted at komme lan kablet i skærmen.. ;)


11

onsdag, 4. august 2004, 11:29


Citeret

Oprindeligt indlæg af Falsk
Tror stadig han sidder og forsøger at finde et sted at komme lan kablet i skærmen.. ;)


bare han nu ikke borer et hul ;)

[IMG]http://www.tweak.dk/forum/attachment.php?attachmentid=12475&sid=[/IMG]

12

onsdag, 4. august 2004, 12:43


Citeret

Oprindeligt indlæg af Falsk
Tror stadig han sidder og forsøger at finde et sted at komme lan kablet i skærmen.. ;)


He He jeg ved hvor du bor :))



I er nok rigtig sjove hva 8)

Nå men jeg har fået det til at virke, men hvordan det aner jeg ikke, men det er også lige meget for nu virker det....

:)

Intel Haswell 4770
MSI Z87 G45
Kingston 16GB DDR1600
Gigabyte GTX770
OZC 256GB SSD
OZC 850W
Intel Stock køler
Zalman GS1000 Black
Asus 24" TFT

13

onsdag, 4. august 2004, 12:47


hæhæ :)
Det lyder da godt.. det er jo også hovedsagen ;)


14

onsdag, 4. august 2004, 12:59


Citeret

Oprindeligt indlæg af Falsk
Skal du ikke bare smide lan stikket i?


Virker også for mig på denne måde:D


15

onsdag, 4. august 2004, 13:19


Det jeg gjorde, jeg tog strømstikket ud af modemmet, ventede 30-40sek. sat det så til igen, og vupti, så kom Webspeed´s online registreings dimsen...

:)

Intel Haswell 4770
MSI Z87 G45
Kingston 16GB DDR1600
Gigabyte GTX770
OZC 256GB SSD
OZC 850W
Intel Stock køler
Zalman GS1000 Black
Asus 24" TFT

16

onsdag, 4. august 2004, 20:55


Citeret

Oprindeligt indlæg af Bjørn B
Det jeg gjorde, jeg tog strømstikket ud af modemmet, ventede 30-40sek. sat det så til igen, og vupti, så kom Webspeed´s online registreings dimsen...

:)


Ja, webspeed er en underlig størrelse.. hurra for Bredbånd :D

CPU i5-6600
MB Asus H110M-Plus
GFX Asus GTX770
RAM Kingston HyperX Fury 16GB
SSD Samsung 850 EVO 250GB / Samsung 840 EVO 250GB
PSU EVGA GQ 750
Dual Boot Windows 10 Pro & macOS Sierra

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.