1

onsdag, 12. marts 2003, 01:41


Hejsa

Jeg er igang med at lave mig en fan controller ud fra dette diagram på Cyberbox.dk
http://www.cyberbox.dk/guide/misc/fanbus-0-5-7-12v-1LED.jpg

Af en eller anden grund klapper min PSU når jeg skifter til 7 volt.

Nu er jeg ikke det store geni til elektronik.. men det her burde jeg da kunne finde ud af.

Så vidt jeg kan se er alt lavet rigtigt. Alt er målt igennem.

Nogen der har et forslag?


2

onsdag, 12. marts 2003, 01:44


Hvor meget har du tilsluttet 7 volt? Når man bruger +5V som 0V til +12V for at få +7V kan man ikke trække ret mange Ampere!


3

onsdag, 12. marts 2003, 01:46


Jeg har smidt een blæser på.


4

onsdag, 12. marts 2003, 10:10


Erhm.. fandt ud af det via lidt hjælp på Eksperten.dk.
Man skal huske at det SKAL være en "bryde før skifte" kontakt.. ellers forbinder den 5V og 7V før den slipper 5V


5

onsdag, 12. marts 2003, 11:55


hvorfor bruger du så mange dioder ?
Du skal kun bruge en !´
men ja det skulle virke :))



Lain-Li PC6089A
AMD Athlon 64 NC 3500+ @ 260x11 2860MHz
MSi Neo2
vdimm (3.5 Volt)
Corsair PC3200LL BH-5 2x256 MB
Connect3D X800Pro 550/550
Maxtor 200 GB S-ATA150
OCZ Powerstream 520 watt.

SuperPi 28 Sek. 2940 MHz

6

torsdag, 13. marts 2003, 03:53


Yes yes.. fik det til at virke med de nye omskiftere.
Jeg har valgt ikke at have nogen indikatore på hastigheden, men i stedet at have en kraftig blå diode bag knapperne, så der kommer lidt baggrunds-effekt i stedet.
En meget funky lille fætter til 193 kr i komponenter.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.