1

tirsdag, 11. marts 2003, 22:16


Jeg har lige prøvet at ændre min multiplier i bios'en og efter det stod min skærm på standby... Derefter resettede jeg cmos'en og nu kan min puter ikke tænde!! Blæserne går ikke engang igang!!! HJÆLP!!!
Jeg er grædefærdig, så jeg vil være meget taknemmelig for nogle hurtige svar.... Hulk hulk...


2

tirsdag, 11. marts 2003, 22:23


Citeret

Originally posted by Pille
Jeg har lige prøvet at ændre min multiplier i bios'en og efter det stod min skærm på standby... Derefter resettede jeg cmos'en og nu kan min puter ikke tænde!! Blæserne går ikke engang igang!!! HJÆLP!!!
Jeg er grædefærdig, så jeg vil være meget taknemmelig for nogle hurtige svar.... Hulk hulk...



tag strømmen af, og lad den stå i 15-20 min..
det plejer at hjælpe


3

tirsdag, 11. marts 2003, 22:31


LOL et svar.... hehe

Du skal skal resete din bios...
det gøres med en CMOS jumper,
Men fortæl lige lidt mere, starter den SLET ikke, altså total ligeglad med at du trykker på power knapen ?

Og da du resetede første gang, huskede du at sætte jumperen rigtigt tilbage?? ( for ellers er det ikke sikkert den starter)
Men ellers beskriv måden du reseter på, jo ikke sikkert det er den rigtige måde!!!

Intel I5 2500k | Gigabyte Z68 | 16GB Kingston | Radeon 380 | 1 Samsung EVO850 512MB | Enermax Digifanless 550W
27" (U2711) DELL | 24" (2408WFP) DELL | Ergotron LX Dual Side-by-Side

Canon 5DM4 | 16-35mm 2.8L | 24-70mm 2,8L | 85mm 1.2L USM II | 70-200mm 2.8L IS
Nogle Speedlites | PocketWizards

4

tirsdag, 11. marts 2003, 22:33


det var jo det han skrev... ikke engang blæserne startede...


5

tirsdag, 11. marts 2003, 22:34


og han skriver da vist også at cmos'en var blevet reset


6

tirsdag, 11. marts 2003, 23:20


Citeret

Originally posted by Yacuzi
og han skriver da vist også at cmos'en var blevet reset

hvordan kan man lige se det hvis den ikke vil starte ?(

cpu : E6850 3.0ghz
mb: Asus p5k-e wifi
gfx:Bfg 8800 gts oc2 640mb
ram: 2*2gb corsair extreme
psu: chill innovation 510w
mus: razer Copperhead @ razer mantis speed
cod4 nick: #DD|RAZOR

7

onsdag, 12. marts 2003, 00:01


Citeret

Originally posted by Johnny

Citeret

Originally posted by Yacuzi
og han skriver da vist også at cmos'en var blevet reset

hvordan kan man lige se det hvis den ikke vil starte ?(


Man resetter vidst via en jumper


8

onsdag, 12. marts 2003, 00:13


Citeret

Originally posted by AtoM!C

Citeret

Originally posted by Johnny

Citeret

Originally posted by Yacuzi
og han skriver da vist også at cmos'en var blevet reset

hvordan kan man lige se det hvis den ikke vil starte ?(


Man resetter vidst via en jumper

Ja men han ved da ingenting om biosen når han ikke har været inde i den ;)

cpu : E6850 3.0ghz
mb: Asus p5k-e wifi
gfx:Bfg 8800 gts oc2 640mb
ram: 2*2gb corsair extreme
psu: chill innovation 510w
mus: razer Copperhead @ razer mantis speed
cod4 nick: #DD|RAZOR

9

onsdag, 12. marts 2003, 15:48


Jeg har resettet cmos'en mange gange før, så jeg ved at jeg gør det rigtigt... Jeg kan ikke finde noget om resetting af Bios i min manual..... Tror i mit bundkort eller måske psu'en er død?


10

onsdag, 12. marts 2003, 16:30


Jeg skilte min puter ad og samlede den igen og nu virker lortet sku...... :D


11

onsdag, 12. marts 2003, 17:24


:D gratz! :D

Jeg plejer at sparke til den... Men det er altså også min fars skod comp jeg bruger endnu... ;(





12

onsdag, 12. marts 2003, 19:43


ja ja.. men man skal ikke lege med sin comp hvis man ikke kan klare at den lige pluslig ikke starter.

embedded systems enthusiast

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.