Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 24. maj 2004, 21:50


Hey jeg har haft en tråd kørende her inde før hvor jeg spurte omkring hvorfor at min computer ikke kunne sende billede til min skærm det er ikke grafikkortet... nu er dette også sket med en bofælles computer kan det være en virus eller hvad kan det være... kan det ske at bundkortet er brændt af eller hvad... det er meget mystiks...

Jeg har et asrock bundkort så det undre mig ikke det er sket med mit men min kammerats er et asus og det er sket fra den ene dag til den anden...

...

Mange tak på forhånd....


2

mandag, 24. maj 2004, 21:55


Har ikke lige kigget den anden tråd, men starter den ellers normalt op, altså du kan høre hd arbejde osv?


Tvivler stærkt på at det er virus.

Abit AA8XE, 3Ghz@4,2Ghz, Leadtek 6600GT Extreme, 2 X 512Mb Corsair XMS PC5400,
2 X WD 160Gb Raid Edition, OCZ Powerstream 520

3

mandag, 24. maj 2004, 21:58


Kan hører Hd starte op ja og man kan se den arbejder lidt men så kommer den altså heller ikke videre...
mærkeligt....
Aner sku ikke hvad det er!...


4

mandag, 24. maj 2004, 22:04


Hiv skidtet ud af kabi. og saml det ved siden af, reset bios, har du mulighed for at prøve nogle andre ram.

Jeg har også haft disse probs. et par gange.

1. fejl GFX ikke sat ordentligt i.
2. fejl defekt GFX
3. fejl for meget OC.
4. fejl bundkortet bøjer for meget når man spænder CPU fast.

Abit AA8XE, 3Ghz@4,2Ghz, Leadtek 6600GT Extreme, 2 X 512Mb Corsair XMS PC5400,
2 X WD 160Gb Raid Edition, OCZ Powerstream 520

5

mandag, 24. maj 2004, 22:10


oki mange tak det vil jeg da prøve så...

Men har prøvet andre ram...
Har prøvet 3 forskellige GFX.
såhh.... men prøver da lige igen...

Måske er det bare et dårligt bundkort og derved har jeg brændt det af ska afligevel have det skiftet nogen anbefaldinger....?

Kan godt lide asus & Soltek..

Ps. Skal kunne uderstøtte Celerone + P4


6

mandag, 24. maj 2004, 22:57


Abit IC7 MAX 3 :T

Ved ik lige om den understytter Celeron.

http://www.abit.com.tw/page/en/motherboa…=Specifications

Asus Deluxe X99 Intel I7 5930k 3.5 @ 4.6 Socket 2011 v3 - H2O
Asus Nvidia - 2 x 980 Ti i SLI - Asus 27" g-sync PG278QE
OCZ Express RevoDrive 3 x2 SSD 240 GB 1500/1225 MB/S
HyperX Preadator DDR4 32 gb 8 x 4 gb 3000 Mhz
ThermalTake ToughPower 1200Watt - Windows 10, 64 bit Blog

Dette indlæg er blevet redigeret 2 gange, senest redigeret af "Meinder" (24.05.2004, 23:02)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.