1

mandag, 24. maj 2004, 00:52


Lige et hurtigt spørgsmål..

Er der normalt TV out på et TV Tuner kort?


2

mandag, 24. maj 2004, 00:58


Skrev lige forkert første gang. På mit TerraTec Cinergy 400 er der kun et "SVidio in", men det er magen til mit tv-out stik på grafikkortet.

|^|Dell Inspiron 6400
|^|Intel Core Duo T2500 ( 2 Ghz )
|^|2 * 1 GB DDR2 533 Mhz - 4,4,4,12
|^|15.4" WSXGA UltraSharp (1680x1050) TrueLife™ - widescreen
|^|ATI Mobility X1400 256mb - 80 GB 5400 rpm

Dette indlæg er blevet redigeret 3 gange, senest redigeret af "Henrik-" (24.05.2004, 01:05)


3

mandag, 24. maj 2004, 01:08


Det er mest fordi jeg ikke kan få TV out til at virke på mit crappy gfx kort.. og så ville det jo være rart hvis man lige kunne smække et andet kort i hvor det bare virkede..


4

mandag, 24. maj 2004, 01:10


Hvad er der da galt med det på dit gfx, kommer der intet billed, eller bare sort/hvid ?(

|^|Dell Inspiron 6400
|^|Intel Core Duo T2500 ( 2 Ghz )
|^|2 * 1 GB DDR2 533 Mhz - 4,4,4,12
|^|15.4" WSXGA UltraSharp (1680x1050) TrueLife™ - widescreen
|^|ATI Mobility X1400 256mb - 80 GB 5400 rpm

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Henrik-" (24.05.2004, 01:10)


5

mandag, 24. maj 2004, 01:12


Der kommer ikke noget billed ud.. syntes jeg har prøvet alle settings.


6

mandag, 24. maj 2004, 01:15


Okay, ved ikke hvordan det er med lige dit kort, men ved mig skal jeg bare smide stikket i, genstarte min comp og så kører det. Min nabo kan kun få sort/hvid selvom vi kører med samme setting og kabler ( dog med Geforce 3 TI )

Jeg mener der er nogle tv kort som har tv-out men skal da lige prøve at kigge efter det.

|^|Dell Inspiron 6400
|^|Intel Core Duo T2500 ( 2 Ghz )
|^|2 * 1 GB DDR2 533 Mhz - 4,4,4,12
|^|15.4" WSXGA UltraSharp (1680x1050) TrueLife™ - widescreen
|^|ATI Mobility X1400 256mb - 80 GB 5400 rpm


7

mandag, 24. maj 2004, 01:17


Det må du meget gerne.. syntes ikke jeg kan finde nogen.. eller også ved jeg bare ikke hvad jeg skal lede efter..

Er efterhånden nået til et punkt hvor jeg vil ha et kort i hvor jeg bare ved at det virker.. også efter format..


8

mandag, 24. maj 2004, 01:25


Efter et hurtigt gennem chek kan jeg heller ikke finde nogle, har prøvet diverse søge sider og kiggede også lige inde på www.terratec.net men uden held. Mente eller at jeg engang havde set et, men det må have været i en drøm :(

Ville dog også mene at enten er dit tv-out på grafikkortet defekt ellers skal man kunne få det til at vise billed, bare sort/hvid til at starte med.

|^|Dell Inspiron 6400
|^|Intel Core Duo T2500 ( 2 Ghz )
|^|2 * 1 GB DDR2 533 Mhz - 4,4,4,12
|^|15.4" WSXGA UltraSharp (1680x1050) TrueLife™ - widescreen
|^|ATI Mobility X1400 256mb - 80 GB 5400 rpm


9

mandag, 24. maj 2004, 07:35


prøv at skifte signal hvis du har sort/hvid, du kan skifte mellem ntsc og pal ( i forskellige "versioner"). Det er det der gør det.


10

mandag, 24. maj 2004, 12:29


Det er også vigtigt at du har sat f.eks scartstikket i dit tv, inden du vælger/aktiverer tv-out!


11

mandag, 24. maj 2004, 15:57


Og så skal dit tv stå på s/vhs, hvis du bruger det tynde super vhs kabel..

Asus Deluxe X99 Intel I7 5930k 3.5 @ 4.6 Socket 2011 v3 - H2O
Asus Nvidia - 2 x 980 Ti i SLI - Asus 27" g-sync PG278QE
OCZ Express RevoDrive 3 x2 SSD 240 GB 1500/1225 MB/S
HyperX Preadator DDR4 32 gb 8 x 4 gb 3000 Mhz
ThermalTake ToughPower 1200Watt - Windows 10, 64 bit Blog

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Meinder" (24.05.2004, 15:58)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.