Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 19. april 2004, 21:39


Hey alle sammen!


Kan i fortælle mig hvorfor mit FX5900 køre med 300 MHz på Coren?

Det skal da køre med 400 som standart ikke? :rolleyes:

(Jeg har ikke haft overclocket det)

Dette indlæg er blevet redigeret 2 gange, senest redigeret af "BLiX" (19.04.2004, 21:42)


2

mandag, 19. april 2004, 21:41


Det er kun i 2D ;)

prøv at kigge under 3D

[IMG]http://www.tweak.dk/forum/attachment.php?attachmentid=12475&sid=[/IMG]

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Wolf_of_dk" (19.04.2004, 21:42)


3

mandag, 19. april 2004, 21:43


Doh! :)


Ja, så kom den op på 400...


Jeg gik bare helt i panik da jeg så tallene 300 :))


4

mandag, 19. april 2004, 21:45


Citeret

Oprindeligt indlæg af BLiX
Doh! :)


Ja, så kom den op på 400...


Jeg gik bare helt i panik da jeg så tallene 300 :))

He he mandag ;)

[IMG]http://www.tweak.dk/forum/attachment.php?attachmentid=12475&sid=[/IMG]

5

tirsdag, 20. april 2004, 01:29


he he tænker på da jeg selv gjorde samme fejl :T


Core i5-4690K, Vandkølet+ ASUS Maximus VII Hero

4x4 GB Corsair memory
EVGA GeForce GTX 980 Ti Superclocked+ ACX 2.0+ Vandkølet

Creative X-Fi

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.