Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 11. marts 2019, 15:05


En af de absolutte største IT events nærmer sig med raske skridt, og forud starter rygtemøllen sin vante sang. Vi taler naturligvis om Computex 2019, og en af de helt store spillere på hardware markedet, Intel, forventes at have gode sager med sig i bagagen.
Rygterne vil Intel vil frigive deres Cascade Lake serie allerede i april.

Informationerne stammer denne gang fra Chiphell, som hævder Intel releaser deres nye Cascade Lake serie fra april 2019, og dermed et formodet modspil til AMD’s Ryzen 3000, som jungletrommerne vil kommer i juni – formodentligt til Computex 2019.

Kilden er et tidligere medlem hos Chiphell, og med flere tidligere leaks bag sig, som ikke gør dette leak mindre interessant.
Cascade Lake-X bliver efterfølgeren til Kaby Lake-X, og baseret på Intels 14nm++ node. Ved at inddrage en allerede gennemtestet node, vil Cascade Lake-X komme med et super stærkt fundament, og forventningerne er derfor skyhøje.

Læs resten af historien HER


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.