Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 16. oktober 2018, 14:45


Hej.

Jeg håber at i kan hjælpe mig med at finde ud af hvorfor min computer genstarter inde i spil.

Problemet er: Når jeg prøver at spille i høj opløsning, genstarter computeren. Der kommer ingen advarsel, blot genstart.
Problemet opstår i forskellige spil.
Problemet har stået på i nogen måneder.
computeren er ikke overklokket.

Eksempel Battlefield 4: Jeg kan spille i flere timer uden problemer i medium opløsning, men hvis jeg skifter til ultra opløsning inde i spillet, genstarter computeren med det samme jeg trykker på gem. (Jeg kan ikke load banerne igen før jeg ændre tilbage til medium)

Dvs: Computeren genstarter, med det samme, når jeg vil have den til at yde meget.

Computeren når ikke at blive for varm inden den genstarter.
Jeg har kørt forskellige stress test på computerne, som computeren klare uden problemer.
Jeg har skriftet grafikkort.
Jeg har opdateret Bios på bundkortet.
Jeg bruger den nyeste driver til GPU.

Jeg har råbt af den, det hjælper heller ikke.

Min Hardware er:
CPU: Intel 4790
GPU: Geforce 2080
Ram: 16 GB

Kan det hjælpe at geninstallere windows?
Findes der en log der kan fortælle hvad genstart skyldes?
Nogen gode ideer til at fejlfinde?

M.v.h.
Lmg.

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "lmg" (16.10.2018, 20:15)


2

tirsdag, 16. oktober 2018, 17:52


Opdateret driver til GFX?

:rules:

3

tirsdag, 16. oktober 2018, 20:15


Hej.

Tak for svaret.

Jeg har den nyeste geforce driver installeret.


4

onsdag, 17. oktober 2018, 13:42


Kunne være en hardware fejl et sted. Muligvis noget med at dine RAM opfyldes mere ved højere opløsninger eller noget. :huh:

The Hoff - Mansens 80er Retro PC
| NZXT H700i| Gigabyte Aorus X370 Gaming 5 | Ryzen 1700 @4.0GHZ | 4x8GB Trident RGB 3200Mhz @2933 Mhz RGB | MSI 1080 Armor OC 8GB | Be Quiet Dark Power Pro 11 650W | 1x256GB, 1x512GB SSD | 6TB NAS Harddisk | Vandkøling fra EK, Hardwarelabs og Enermax |

5

onsdag, 17. oktober 2018, 15:06


Kunne også være strømforsyningen? Hvilke stresstest brugte du?

.-.Samsung CF791
.-.RX Vega 56
.-.1700x NH-D15
.-.Asus X370 Prime-Pro
.-.16Gb RipjawsV
.-.1050W X-series

6

onsdag, 17. oktober 2018, 23:26


Jeg har brugt Intel(R) Extreme Tuning Utility og HWMonitor.

Computeren kunne køre begge tests uden problemer.

Tilføjet:

Tak for hjælpen, jeg har skiftet PSU, det har løst problemet.

M.v.h.
Lmg

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "lmg" (23.10.2018, 15:14)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.