Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 14. juli 2018, 02:42


Hej alle.

Det er sådan at jeg tænker, at jeg skal have en ny printer, da den nuværende er en jeg har arvet efter min mor. Den har desværre ikke været tændt i lidt over 1½ år, dels fordi den har manglet blæk og pga. flytning.
Det er en printer, som vi har været super glade for, men jeg tænker at den nok er tørret ud eller andet, så det ikke vil kunne betale sig at smække nye patroner i printeren - De koster min. 152 kr.
Det drejer sig om en Canon Pixma MG3550.

Jeg er ude og lede efter en, som er god til at printe fotos ud, som kan scanne og har trådløs forbindelse.


Jeg har desværre dårlige erfaringer med HP-printere, så det skal ikke være det mærke.
Budget er max 1000 kr. :)

?(

:rules:

2

lørdag, 14. juli 2018, 09:57


Tja... Inkjet printere er bare dyre generelt, selv hvis man bruger kopipatroner (Mener vi sælger et samlet sæt til din printer til omkring 399 her i Labtech).

Printere i området op omkring en tusse kører typisk længere på en patron, men patronerne er typisk dyrere - Det er jo trods alt blækket producenterne tjener på. Ellers kan du jo overveje at tage springet til en Sort/Hvid Laserprinter og glemme alt om farveprint i hjemmet. Den jeg købte hjemtil bliver brugt flittigt af fruen til at printe opgaver og jura tekster ud, og vi har brugt under 2000 på den på fire? år i printer, tromle (backup - stadigvæk ikke åbnet) og toner patroner. :D

The Hoff - Mansens 80er Retro PC
| NZXT H700i| Gigabyte Aorus X370 Gaming 5 | Ryzen 1700 @4.0GHZ | 4x8GB Trident RGB 3200Mhz @2933 Mhz RGB | MSI 1080 Armor OC 8GB | Be Quiet Dark Power Pro 11 650W | 1x256GB, 1x512GB SSD | 6TB NAS Harddisk | Vandkøling fra EK, Hardwarelabs og Enermax |

3

lørdag, 14. juli 2018, 23:17


De er rigtig dyre, men den her har da også printet rigtig mange sider ud og har levet sit liv siden den blev købt i Fona for .. eh .. 4-5 år siden.
Min mor brugte den til hendes webshop og til andre ting.

Jeg tænker mere om det kan betale sig, at købe nye patroner til den, når den har stået stille med de nuværende tomme patroner i 1½ år efterhånden eller om jeg skal ud og investere i en ny printer.

Jeg printer også gerne i farver.

Jeg har kigget på denne fra Epson - Expression Premium XP-6005.

:rules:

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.